©Britainonview / Pawel LiberaΗ νέα καμπάνια του VisitBritain σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Samsung Galaxy Tab. Προλαβαίνετε μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου να δηλώσετε συμμετοχή.

Το καινούργιο tablet της Samsung περιλαμβάνει το application του VisitBritain και της British Airways που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα καλύτερα αξιοθέατα της Βρετανίας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε στην ακόλουθη ερώτηση πριν από τις 20 Φεβρουαρίου 2011: Ποια Βρετανική πόλη θα φιλοξενήσει το 2012 τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2012;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2011. Καλή επιτυχία! Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 24 Φεβρουαρίου!

Πηγή: http://www.visitbritain.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr