ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣTΑ 2010 READERS’ CHOICE AWARDS ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CONDÉ NAST TRAVELERΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες του.

Το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler επέλεξε το πιο πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως. Η «Μεγάλη Βρεταννία» κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων 25 ξενοδοχείων στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης - μια περιοχή γνωστή για τα μοναδικά και εκλεπτυσμένα ξενοδοχεία της – και αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το ξενοδοχείο. Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία και το μόνο που επιλέχθηκε από την Ελλάδα, η «Μεγάλη Βρεταννία» δεσμεύεται να δημιουργεί εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες της. Τα 23α Readers' Choice Awards περιλαμβάνουν 1.060 νικητές, που επιλέγονται από 25.916 αναγνώστες που απάντησαν στην έρευνα του Readers' Choice 2010, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία, και συγκοινωνίες στον κόσμο. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2010 του διάσημου περιοδικού Condé Nast Traveler.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας. Παρέχει την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr