afroditeresortΤο πολυβραβευμένο Intercontinental Aphrodite Hills αναδείχτηκε ως το "Κορυφαίο Resort της Κύπρου" στα φετινά βραβεία World Travel Awards, μια διάκριση που αποτελεί κορυφαία αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται σε όλο το resort.

Το Aphrodite Hills αποτελεί ένα από τα πιο μεγαλειώδη τουριστικά projects που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσογείου. Σύγχρονο και κομψό, το ξενοδοχείο InterContinental Aphrodite Hills Resort Hotel που βρίσκεται μέσα στην τεράστια έκταση του Λόφου της Αφροδίτης (Aphrodite Hills) έχει εδραιωθεί στις καρδιές των πελατών του που το επισκέπτονται συχνά για να απολαύσουν την άνεση και την πολυτέλεια των υπηρεσιών που προσφέρει.

aphrodite-hills-hotel-luxury-deluxe-roomΤα World Travel Awards, θεωρούνται ως τα Oscar στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αποτελούν κορυφαίο κίνητρο για παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού, που ενθαρρύνει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, από την προϊοντική καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κατάρτιση προσωπικού, μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και τη γενική απόδοση. Οι κατηγορίες στις οποίες οι υποψήφιοι συμμετείχαν ήταν πολλές, μεταξύ των οποίων προορισμοί, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρίες, πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωτές ταξιδιών περιπέτειας. Η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά, on line, και έδινε τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους ταξιδιώτες – πελάτες, να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις και brands σε αυτή την αναμέτρηση.

«Τα World Travel Awards είναι ουσιαστικά μια διεθνής μέτρηση επιδόσεων με στόχο την τελειότητα στον τομέα του ταξιδιού και της φιλοξενίας» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. «Το αποτέλεσμα και η διάκρισή μας ήρθε να επιβεβαιώσει τις συνεχείς προσπάθειές μας για την τελειότητα αλλά και μια διαπίστωση ότι τόσο οι πελάτες μας όσο και οι συνεργάτες μας έχουν εισπράξει τις καλύτερες εντυπώσεις από εμάς» πρόσθεσε.

Σχετικά με το Intercontinental Aphrodite Hills

aphrodite-hills-resort-overview2Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο InterContinental βρίσκεται στην καρδιά του Aphrodite Hills, σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα το σημείο όπου λέγεται ότι αναδύθηκε η Αφροδίτη, θεά του ερωτά, και το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Το ξενοδοχείο συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα θέρετρα στην Κύπρο.

Το ΙnterContinental Aphrodite Hills Resort Hotel είναι ιδανικό για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες και είναι ο τέλειος προορισμός για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, όπως επίσης και για τους λάτρεις των σπορ όπως για παράδειγμα για εκείνους που θέλουν να εξασκήσουν την τεχνική τους στο γκολφ. Μοντέρνο, κομψό και πλούσιο σε στοιχεία εμπνευσμένα από την Κυπριακή μυθολογία, τον πολιτισμό και την παράδοση, το ξενοδοχείο είναι ένας παράδεισος για αυτούς που αναζητούν τη πολυτέλεια και άνεση και είναι το πρώτο θέρετρο στο είδος του στη Κύπρο.

Προσφέροντας 290 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, το ΙnterContinental Aphrodite Hills Resort Hotel διαθέτει εσωτερικούς χώρους του συνδυάζουν παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Τα χρώματα των υφασμάτων σε βαθύ πορτοκαλί, κόκκινο και χρυσό, συμβολίζουν τον ήλιο της Κύπρου που λάμπει ολόχρονα. Είναι συνδυασμένα με τα παραδοσιακά λευκαρίτικα υφάσματα και τις δαντέλες, τα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα όπως τραπέζια και ερμάρια και τα παραδοσιακά κεραμικά φτιαγμένα από ντόπιους τεχνίτες, που όλα μαζί προσφέρουν μια φυσική ζεστασιά στο κάθε δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με θέα προς τον κήπο, την πισίνα, το γήπεδο του γκολφ ή τη θάλασσα. Όλες οι σουίτες έχουν δυνατότητα σύνδεσης με διπλανό δωμάτιο και είναι ιδανικές για οικογένειες, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ εξωτερικού τζακούζι ή ιδιωτικής πισίνας με θέα τις εγκαταστάσεις του γκολφ και τη Μεσόγειο θάλασσα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr