Αέρας Ανανέωσης σε ξενοδοχεία της Ελλάδας και της ΚύπρουΠιστή στην πάγια της πολιτική για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, η Louis Hotels ανακοινώνει μια σειρά από σημαντικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της στα Ελληνικά νησιά και την Κύπρο. Το Καλοκαίρι του 2011 η Louis Hotels θα υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους της με ένα νέο πρόσωπο, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιοτικής εξυπηρέτησης ακόμα πιο ψηλά.  


ΚΕΡΚΥΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ
Kerkyra Golf ****

Το δημοφιλές Kerkyra Golf αναβαθμίζεται περαιτέρω με την ανακαίνιση όλων των δωματίων του. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει: Αντικατάσταση των χαλιών με ένα όμορφο και λειτουργικό ξύλινο δάπεδο - Καινούργιες κουρτίνες, νέα και καλόγουστα υφάσματα στην επίπλωση και εκλεπτυσμένα έπιπλα βεράντας - Καινούργια χαλιά στους διαδρόμους.

Grand hotel ****

Ένα μοναδικά κλασικό και chic ξενοδοχείο στην ωραιότερη παραλία της Κέρκυρας, το Grand Hotel αναβαθμίζεται ριζικά διατηρώντας την αίγλη και την κομψότητα που το χαρακτηρίζει. Από το καλοκαίρι του 2011, το ξενοδοχείο μετονομάζεται σε LTI Grand Hotel, μετά από μια συμφωνία δικαιόχρησης του ονόματος LTI, με ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο. Η ολοκληρωτική ανακαίνιση που θα πραγματοποιηθεί το φετινό χειμώνα περιλαμβάνει:

Δωμάτια: Αντικατάσταση των χαλιών με ξύλινο δάπεδο - Καινούργια επίπλωση - Αντικατάσταση των κουρτινών, των υφασμάτων, του φωτισμού, των επίπλων βεράντας καθώς και την τοποθέτηση νέων σύγχρονων τηλεοράσεων.

Διάδρομοι: Νέα χαλιά θα κοσμούν πλέον τους διαδρόμους του ξενοδοχείου

Κοινόχρηστοι χώροι: Το lobby του ξενοδοχείου αλλάζει όψη με την είσοδο και τους χώρους υποδοχής να αποκτούν καινούργια επίπλωση - Το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου αποκτά νέο δάπεδο, νέα έπιπλα τόσο στους εσωτερικούς του χώρους, όσο και στη βεράντα καθώς επίσης και καινούργιες κουρτίνες και χώρο για show cooking. Δημιουργία νέου Ασιατικού εστιατορίου χωρητικότητας 80 ατόμων για τους all-inclusive φιλοξενούμενους της μονάδας και όχι μόνο

ΠΑΦΟΣ / ΚΥΠΡΟΣ
Ledra Beach ****

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει από 1η Μαρτίου 2010 την πρώτη φάση ανακαίνισης που περιλάμβανε 192 δωμάτια, το Ledra Beach συνεχίζει την ριζική του ανανέωση με την δεύτερη φάση να υλοποιείται μεταξύ 2 Δεκεμβρίου 2010 και 28 Φεβρουαρίου 2011 που αφορά τα εναπομείναντα 78 δωμάτια καθώς επίσης τους διαδρόμους και το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Τα ξύλινα πατώματα στα δωμάτια, η μοντέρνα επίπλωση και τα λευκά μάρμαρα στα μπάνια αναδεικνύουν το θαλασσοφίλητο αυτό ξενοδοχείο σε μια καλαίσθητη και σύγχρονη μονάδα υψηλού επιπέδου. Για όσους επιλέξουν το Ledra Beach για τον μήνα του μέλιτος, έξι ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια με υπέρδιπλο κρεβάτι, μοναδική επίπλωση και τζακούζι υπόσχονται ρομαντικές στιγμές με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Louis Phaethon beach

Φέτος τον χειμώνα, όλα αλλάζουν στο Louis Phaethon Beach στην Πάφο που θα παραμείνει κλειστό για μια ολοκληρωτική ανακαίνιση! Tο ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του και θα παρουσιάσει το νέο του πρόσωπο τον Απρίλιο του 2011. Πλήρης ανακαίνιση όλων των δωματίων που συμπεριλαμβάνει τα μπάνια, κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και την τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων - Ανακαίνιση της υπάρχουσας πισίνας και δημιουργία νέας επιπρόσθετης πισίνας που διαθέτει τζακούζι - Δημιουργία ενός πανέμορφου υδροπάρκου με 6 νεροτσουλήθρες για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Λήξη συμφωνίας δικαιόχρησης με την Iberostar

Με την λήξη της συμφωνίας δικαιόχρησης του ονόματος Iberostar Hotels & Resorts στις 31 Δεκεμβρίου 2010, τα ξενοδοχεία Ledra Beach στην Πάφο, Kerkyra Golf και Regency Beach στην Κέρκυρα καθώς και το Plagos Beach στην Ζάκυνθο παύουν να χρησιμοποιούν την επωνυμία της Iberostar και θα φέρουν πλέον την εμπορική επωνυμία της Louis, του μεγαλύτερου τουριστικού Ομίλου της Ανατολικής Μεσογείου με ιστορία 75 χρόνων στον τουρισμό και πέραν των 65 ετών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr