Μεγάλος Διαγωνισμός ΦωτογραφίαςΤαξιδέψατε πρόσφατα στην Τσεχία; Είχατε την ευκαιρία να φωτογραφήσετε όμορφες περιοχές στην Πράγα ή στην υπόλοιπη χώρα; Ευκαιρία να δείξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες και... γιατί όχι, να κερδίσετε και έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Τσεχικής Δημοκρατίας διοργανώνει ένα διαγωνισμό φωτογραφίας για όλους εσάς που ταξιδέψατε στην χώρα και ενθουσιαστήκατε. 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε μία φωτογραφία που βγάλατε σε κάποιο ταξίδι σας στην Τσεχία στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την ανεβάσετε στην σελίδα της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Facebook (http://www.facebook.com/event.php?eid=106840729367065) από την 1η Ιουλίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2010.

Οι μόνες προϋποθέσεις είναι:

- η φωτογραφία να έχει βγει πράγματι στην Τσεχική Δημοκρατία

- ο αποστολέας της φωτογραφίας/διαγωνιζόμενος να βρίσκεται στην φωτογραφία

- η φωτογραφία να είναι καθαρή

- το μέγεθος της φωτογραφίας να είναι τουλάχιστον 640x480pxl

Οι φωτογραφίες σας θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν αυτές στα πιο δημοφιλή μέρη, ενώ ο κριτής θα επιλέξει την πιο ενδιαφέρουσα. Ο νικητής θα κάνει μία ξενάγηση στο παλάτι Cernin, όπου επιτρέπεται η είσοδος μόνο των επίσημων αποστολών άλλων χωρών, ένα βιβλίο για το παλάτι και μία μεταξωτή γραβάτα ή μαντήλι. Αλλά και άλλοι 50 διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μικρότερα δώρα όπως μπρελόκ, μολύβια και στυλούς, μπογιές, mousepads, μεταξωτά μαντήλια και γραβάτες.

Οι νικητές θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail που θα τους σταλεί μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες.

Καλή επιτυχία!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr