Το Petite Fleur Κολωνακίου, η αγαπημένη σοκολατερί στην καρδιά της πόλης, γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του με νέες καλοκαιρινές προτάσεις ροφημάτων, cocktails και παγωτών. Μία όαση δροσιάς για το ελληνικό καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης, το Petite Fleur Κολωνακίου, σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητες παρασκευές με αγνά ποιοτικά υλικά και παραμυθένια σοκολάτα Valhrona όπως νέα ροφήματα: milkshake κρέμα με ροζ πιπέρι, χειροποίητο δροσερό αναψυκτικό με μανταρίνι και περγαμόντο, κρύα σοκολάτα με ξύσμα λεμονιού και λικέρ πικραμύγδαλου, τάρτα με φρέσκια φράουλα, κερασόπιτα, αλλά και λαχταριστά χειροποίητα παγωτά και cocktails όπως το Apricot Fleur με βερίκοκο/μαστίχα και το δροσερό Summer wine.

Το όνομά του και μόνο μας προκαλεί μια γλυκιά ανυπομονησία... Αυτή η μινιόν σοκολατερί, από τις εκλεκτότερες της Αθήνας, είναι η must- στάση της βόλτας μας στο κέντρο, κάθε ώρα της ημέρας. Ειδικά φέτος, έχουμε άλλον ένα λόγο για να το επισκεφτούμε: Το Petite Fleur Κολωνακίου γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του με νέες καλοκαιρινές προτάσεις ροφημάτων, cocktails και παγωτών!!! Γλυκατζήδες της Αθήνας και των προαστίων, εδώ θα βρείτε τον παράδεισό σας!!!!

Χειροποίητο αναψυκτικό με μανταρίνι και περγαμόντο... Η απόλυτη δροσιά!Μία όαση δροσιάς για το ελληνικό καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης, το Petite Fleur Κολωνακίου σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητες παρασκευές με αγνά, ποιοτικά υλικά και παραμυθένια σοκολάτα Valhrona όπως νέα ροφήματα: milkshake κρέμα με ροζ πιπέρι, χειροποίητο δροσερό αναψυκτικό με μανταρίνι και περγαμόντο, κρύα σοκολάτα με ξύσμα λεμονιού και λικέρ πικραμύγδαλου, τάρτα με φρέσκια φράουλα, κερασόπιτα, αλλά και λαχταριστά χειροποίητα παγωτά και cocktails όπως το Apricot Fleur με βερίκοκο/μαστίχα και το δροσερό Summer wine.

Καθημερινά, jazz μουσική και γαλλικά soundtracks από δίσκους βινυλίου συντροφεύουν κάθε σας γλυκιά στιγμή, στο πλέον ιδανικό σημείο για ένα ευχάριστο και δροσερό διαλειμμα από την έντονη και ζεστη καθημερινότητα του κέντρου της Αθήνας.

Το Petite Fleur Κολωνακίου άνοιξε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2001 και αποτελεί το πρώτο κατάστημα Petite Fleur στην Ελλάδα. Ο Αναστάσης Γούλιαρης, ιδιοκτήτης της πιο γλυκιάς σοκολατερί, επιμελείται τις καλοκαιρινές συνταγές και σας προσκαλεί να τις δοκιμάσετε αποδρώντας γλυκά από τους έντονους ρυθμούς του κέντρου της πόλης.

Κρύα σοκολάτα με φράουλα!Παγωτό σοκολάτα!!!

Στοιχεία Επικοινωνίας Petite Fleur Κολωνακίου: Αναστάσης Γούλιαρης, Τ: 210 3613169, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr