Η Νέα Χρονιά έφερε νέα αρχή, νέες αποφάσεις αλλά και νέες γευστικές επιλογές. Έφερε κάτι καινούριο, φρέσκο, αλμυρό αλλά και γλυκό! To νέο κατάστημα ξηρών καρπών Cucunari στοχεύει να αποτελέσει τον δικό σας σύμμαχο στην υγιεινή διατροφή, με τους φρέσκους θησαυρούς της γης καθημερινά κοντά σας αλλά και φρεσκοαλεσμένο, μοσχομυριστό καφέ για το σπίτι.

Tο πρώτο κατάστημα Cucunari βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall Athens,  μια ιδανική τοποθεσία σε ένα γεμάτο ενέργεια περιβάλλον, στο Μαρούσι. Το εσωτερικό του καταστήματος πλημμυρισμένο με τον πλούτο της γης σε τσουβαλάκια και όμορφα διακοσμημένα κουτιά δώρων. Εδώ θα βρείτε μια εντυπωσιακή ποικιλία ξηρών καρπών, χειροποίητες μπάρες δημητριακών με ταχίνι, μπανάνα, σύκο, σοκολάτα αλλά και χωρίς ζάχαρη, χειροποίητες πλάκες σοκολάτας γάλακτος, υγείας, αμυγδάλου, με corn flakes, λευκής με oreo ή με πορτοκάλι και ηλιόσπορους. Ακόμα, μεγάλη ποικιλία σε αποξηραμένα φρούτα, superfoods (ιπποφαές, goji berries, quinoa και πολλά ακόμα) μπαχαρικά, τσάι, μέλι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και πλήθος γεύσεων του παραδοσιακού χαλβά Κοσμίδη. Το πρώτο κατάστημα Cucunari βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall Athens, μια ιδανική τοποθεσία σε ένα γεμάτο ενέργεια περιβάλλον, στο Μαρούσι. Το εσωτερικό του καταστήματος πλημμυρισμένο με τον πλούτο της γης σε τσουβαλάκια και όμορφα διακοσμημένα κουτιά δώρων. Εδώ θα βρείτε μια εντυπωσιακή ποικιλία ξηρών καρπών, χειροποίητες μπάρες δημητριακών με ταχίνι, μπανάνα, σύκο, σοκολάτα αλλά και χωρίς ζάχαρη, χειροποίητες πλάκες σοκολάτας γάλακτος, υγείας, αμυγδάλου, με corn flakes, λευκής με oreo ή με πορτοκάλι και ηλιόσπορους. Ακόμα, μεγάλη ποικιλία σε αποξηραμένα φρούτα, superfoods (ιπποφαές, goji berries, quinoa και πολλά ακόμα) μπαχαρικά, τσάι, μέλι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και πλήθος γεύσεων του παραδοσιακού χαλβά Κοσμίδη.

Επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο κατάστημα Cucunari και απολαύστε  τη φρεσκάδα και τον πλούτο της ελληνικής γης. Συνδυάστε τη βόλτα ή τα ψώνια σας και απολαύστε τους καρπούς της φύσης, επιλέγοντας τα καλύτερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες, snacks & super foods.Αν ψάχνετε ένα πρωτότυπο και γευστικό δώρο, το Cucunari έχει τη λύση! Εξαιρετικά όμορφες και κομψές συσκευασίες με συνδυασμό ξηρών καρπών, γλυκισμάτων και φιάλης οίνου ή αποσταγμάτων θα δημιουργήσουν για εσάς την τέλεια πρόταση για κάθε περίσταση.

Επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο κατάστημα Cucunari και απολαύστε τη φρεσκάδα και τον πλούτο της ελληνικής γης. Συνδυάστε τη βόλτα ή τα ψώνια σας και απολαύστε τους καρπούς της φύσης, επιλέγοντας τα καλύτερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες, snacks & super foods.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά εκτός Κυριακής ~ 9.00 με 9.00, Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, Μαρούσι ~ τηλέφωνο: 210 6100369~ www.cucunari.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr