Το TESORO MIO παρουσιάζει νέες γεύσεις βασισμένες στην ιταλική παράδοση αλλά σε σύγχρονη εκτέλεση, παντρεμένες με μία προσεγμένη λίστα κρασιών, σε νέες φιλικές τιμές και προσφέρει στους Αθηναίους ένα καταφύγιο γεύσης όλη την ημέρα.

Το TESORO MIO είναι το νέο σημείο στην καρδιά της Κηφισιάς για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες ιταλικές γεύσεις, με νότες από την αγκαλιά της Μεσογείου, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με έναν καταπράσινο κήπο. Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, το TESORO MIO παρουσιάζει νέες γεύσεις βασισμένες στην ιταλική παράδοση αλλά σε σύγχρονη εκτέλεση, παντρεμένες με μία προσεγμένη λίστα κρασιών, σε νέες φιλικές τιμές και προσφέρει στους Αθηναίους ένα καταφύγιο γεύσης όλη την ημέρα.

Το μοντέρνο και μίνιμαλ περιβάλλον του TESORO MIO είναι ευχάριστο στην αίσθηση και την όψη δημιουργώντας την αίσθηση της χαλαρής κομψότητας. Οι γεύσεις του εστιατορίου ξεχωρίζουν για την λεπτότητα στη γευστική τους προσέγγιση και τη μοναδική δεξιοτεχνία στην ανάδειξη των φρέσκων υλικών. Από το πρωί σερβίρει αυθεντικό ιταλικό καφέ, χειροποίητα γλυκά και μια τεράστια ποικιλία σε τσάι και ροφήματα. Απολαύστε το TESORO MIO και στον καταπράσινο κήπο του σε ένα περιβάλλον οικείο και ζεστό σαν την αυλή μιας σύγχρονης ιταλικής κατοικίας στην καρδιά της Ρώμης. Εξαιρετικό ιταλικό φαγητό παντρεμένο με καλό κρασί από την κάβα του εστιατορίου και φιλικές τιμές, όλη την ημέρα. Αυτός είναι ο ορισμός του TESORO MIO! That's Amore!

Το νέο μενού

tesoro mio4 smallΣτη νέα κάρτα βρίσκουμε γεύσεις από τη γη και τη θάλασσα όπως το Carpaccio σφυρίδας με αβοκάντο, χόρτα της εποχής, τραγανά κολοκυθάκια και φρεσκοστυμμένο λάϊμ αλλά και το Vitello Tonnato - Μοσχάρι γάλακτος Piedmont με κρέμα τόνου, κάπαρη και τραγανά λαχανικά, ποικιλία Ιταλικών τυριών και αλλαντικών αλλά και ολόφρεσκες σαλάτες σε μεγάλη ποικιλία όπως η Parmigiano e Prosciutto - Τρυφερά πράσινα σαλατικά με παλαιωμένη παρμεζάνα Reggiano, Prosciutto di Parma, πεπόνι, κουκουνάρι, αβοκάντο και ελαφριά σάλτσα Balsamico di Modena.

Η pasta πρωταγωνιστεί με γεύσεις όπως Tagliatelle al Tartufo d'Alba - Φρέσκιες ταλιατέλες με ποικιλία άγριων μανιταριών, παρμεζάνα Reggiano και λάδι λευκής τρούφας 'Alba' αλλά και Spaghetti con Ricci di Mare - Σπαγγέτι με Αιγαιοπελαγίτικο αχινό, λαχανικά και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Στα κυρίως το TESORO MIO προτείνει μεταξύ άλλων Tagliata di Manzo - Ταλιάτα μοσχαριού με αρωματικό λάδι από φρέσκα βότανα, σαλάτα από baby ρόκα, φλούδες παρμεζάνας και πολύχρωμα τοματίνια, Κοτόπουλο νανάκι Τοσκάνης με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και σάλτσα δεντρολίβανου αλλά και ψάρι ημέρας.

Πότε να πας

Όταν θες να απολαύσεις έναν υπέροχο καφέ με γλυκό ή χωρίς, στην αρχή ή τη μέση της ημέρας. Όταν αναζητάς ένα εξαιρετικό γεύμα ή δείπνο από €24/άτομο, σε ένα σύγχρονο ιταλικό περιβάλλον, που παραπέμπει σε αντίστοιχους χώρους στο Μιλάνο.

Τι να δοκιμάσεις

√ Από τις 11 το πρωί τις εξαιρετικές ποικιλίες σε καφέ και τσάι που θα συνοδεύσεις με γευστικά, χορταστικά all day σνακ ή χειροποίητα γλυκά.
√ Τις νέες γεύσεις του TESORO MIO με βάση την Ιταλία και τον πλούτο της, οι οποίες φλερτάρουν ταυτόχρoνα με την αγκαλιά της Μεσογείου.
√ Αν πάλι θες να σχηματίσεις μια καλή εικόνα της κουζίνας σε εξαιρετικά φιλική τιμή, το μεσημέρι μην παραλείψεις το νέο fixed menu A Pranzo με τρία πιάτα κι ένα ποτήρι κρασί στα €24 /άτομο ενώ το βράδυ θα επιλέξεις ανάμεσα στα μενού γευσιγνωσίας A Cena με θέμα τα θαλασσινά ή το κρέας, με τρία πιάτα & ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο στην τιμή των €29 /άτομο.

tesoro mio3 smallA Pranzo! Pasta το Μεσημέρι: Τα μεσημέρια το TESORO MIO προσφέρει ένα μενού μύησης στα ζυμαρικά.
Ξεκινάμε με Tριλογία από μπρουσκέτες ημέρας, συνεχίζουμε με σαλάτα Bambino Spinaci e Pancetta - Σαλάτα από baby σπανάκι με κατσικίσιο τυρί chèvre, πανσέτα καπνιστή, φρέσκο ροδάκινο και vinaigrette από ξύδι xérès και ολοκληρώνουμε με επιλογή ανάμεσα σε Tagliatelle al Tartufo d'Alba - Φρέσκιες ταλιατέλες με ποικιλία άγριων μανιταριών, παρμεζάνα Reggiano και λάδι λευκής τρούφας ή Spaghetti Pomodoro e Mozzarella - Σπαγγέτι με σάλτσα τομάτας, φρέσκο βασιλικό, σκόρδο και 'Mozzarella di Bufala'.
Το μενού* προσφέρεται για 2 άτομα, συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί / άτομο και στοιχίζει €24/άτομο.

A Cena Menu! Από τη γη και τη θάλασσα: Τα βράδια στο TESORO MIO είναι συνδεδεμένα με την απόλαυση.
Αν προτιμάτε θαλασσινά το μενού διαθέτει Tartare di Tonno - Tartar φρέσκου τόνου Maguro με αβοκάντο και Mεσογειακή μπρουσκέτα με λαχανικά σχάρας, σαλάτα Caprese - Φρέσκια μοτσαρέλα Burrata di Pugliese με πολύχρωμα τοματίνια, καπνιστή μελιντζάνα, άγρια ρόκα και τραγανό κρουτόν ψωμιού και επιλογή σε κυρίως ανάμεσα σε Spaghetti con Ricci di Mare - Σπαγγέτι με Αιγαιοπελαγίτικο αχινό, λαχανικά και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ή Tagliolini alla Marinara - Tagliolini απο μελάνι σουπιάς alla μαρινάρα με φρέσκια τομάτα κονκασέ και ζωμό από σαφράν.
Το μενού* προσφέρεται για 2 άτομα, συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί / άτομο και στοιχίζει €29/άτομο.

Για όσους επιλέξουν κρέας το μενού προσφέρει Carpaccio di Manzo - Carpaccio από λεπτοκομμένες φέτες μοσχαριού με φρέσκια ρόκα και φλούδες παλαιωμένης παρμεζάνας Reggiano, σαλάτα Parmigiano e Prosciutto - Τρυφερά πράσινα σαλατικά με παλαιωμένη παρμεζάνα Reggiano, Prosciutto di Parma, πεπόνι, κουκουνάρι, αβοκάντο και ελαφριά σάλτσα Balsamico di Modena και σε κυρίως επιλογή από Tagliata di Manzo - Ταλιάτα μοσχαριού με αρωματικό λάδι από φρέσκα βότανα, σαλάτα από baby ρόκα, φλούδες παρμεζάνας και πολύχρωμα τοματίνια ή Pollo alla Toscana - Κοτόπουλο νανάκι Τοσκάνης με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και σάλτσα δεντρολίβανου.
Το μενού* προσφέρεται για 2 άτομα, συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί / άτομο και στοιχίζει €29/άτομο.

*Στα μενού η σαλάτα και το ορεκτικό προσφέρονται ανά δύο άτομα ενώ το κυρίως προσφέρεται ατομικά.

TESORO MIO, Καθημερινά από τις 11.00 έως τις 01.00 - Δευτέρα κλειστά (διατίθεται για κοινωνικές & επαγγελματικές εκδηλώσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα! Ενημερωθείτε στο 210 62 32 536). Διεύθυνση: Παπαδιαμάντη 3, Κηφισιά – 210 6232536 – www.tesoromio-restaurant.com

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr