Το ανακαινισμένο εστιατόριο του Athens Ledra Hotel ανοίγει τις πόρτες του και φέρνει γεύσεις της Ιταλίας στην καρδιά της Αθήνας

Το Crystal Lounge του Athens Ledra Hotel καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ταξιδεύοντάς τους στις εκλεκτές γεύσεις της Ιταλίας. Στην καρδιά της Αθήνας, το ανανεωμένο και ανακαινισμένο Restaurant & Bar, με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο που αποτελείται από 1.400 κομμάτια από κρύσταλλο Μουράνο, τα ξύλινα πατώματα και το λευκό μάρμαρο συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις εκλεκτές Ιταλικές γεύσεις σε ένα διακοσμημένο με στυλ, χώρο.

Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου, που έχει εμπνευστεί και επιμεληθεί ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστας Νάνος, συνδυάζει τη γαστρονομική παράδοση της Ιταλίας με τις Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών από Ιταλικά πιάτα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές της συγκεκριμένης κουζίνας. Το προσεκτικά επιλεγμένο μενού που περιλαμβάνει από Bruschetta με απάκι, τυρί Κρήτης και ελαιόλαδο, Risotto με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας έως και Rib Eye Tagliata με baby ρόκα, παρμεζάνα και αρωματισμένο ελαιόλαδο, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είτε θέλετε να γευματίσετε με συναδέλφους είτε επαγγελματικούς συνεργάτες, το Crystal Restaurant & Bar εγγυάται μία μοναδική γευστική εμπειρία με απολαυστικές γεύσεις. Οι επιλογές του Chef προσφέρουν ένα πλούσιο μενού 3 πιάτων φτιαγμένο από φρέσκα υλικά και το οποίο περιλαμβάνει σούπα ή σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό με μόλις €18.00, καθιστώντας το Crystal Restaurant & Bar ως τον απόλυτο προορισμό για ένα μεσημεριανό διάλλειμα.

Για ένα χαλαρό Κυριακάτικο γεύμα, οι γευστικές επιλογές του Chef από tapas και ζυμαρικά συγκεντρώνουν τις μοναδικές γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας και τα αρώματα της Μεσογείου. Φτιαγμένα από αυθεντικές συνταγές με φρέσκα υλικά, οι επιλογές στα κυρίως πιάτα αποτελούν μια εξαιρετική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Η πλούσια επιλογή από επιδόρπια, συνοδευόμενη από ζωντανή μουσική και μελωδίες στο πιάνο, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό για μια ημέρα ξεκούρασης.

Για τις ηλιόλουστες και ζεστές μέρες, ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου μετατρέπεται στο ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα ή τον καφέ τους και να τα συνοδεύσουν με εξαίσια επιδόρπια.

Το Crystal Lounge ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 10:30 το πρωί για όσους αναζητούν ένα γρήγορο espresso και ένα σνακ και συνεχίζει να υποδέχεται τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της ημέρας για γεύμα ή δείπνο, τις καθημερινές μέχρι τις 12:00 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 12:30. Το Crystal Lounge παρέχει δωρεάν Wi-Fi και παρκινγκ για τους επισκέπτες του.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr