Πλατεία Νέας Σμύρνης, περίπατος, ψώνια, επαγγελματικό ραντεβού, η ώρα έχει φτάσει μεσημέρι και το στομάχι διαμαρτύρεται. Εδώ και καιρό ήξερα την ύπαρξη μιας νέας μοντέρνας Ελληνικής ταβέρνας για "κρεατοκατάνυξη", που μέσα από την πληθώρα επιλογών στην περιοχή, έχει ξεχωρίσει για την εξαιρετική ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές της. Άφησα τη... «μύτη» να με οδηγήσει από μόνη της, μέχρι το Meat House και δεν άργησα να το εντοπίσω, σε μια λευκή μονοκατοικία, απέναντι από το Cine Φιλίπ...

Tρία χρόνια τώρα o γαστρονομικός χάρτης της Νέας Σμύρνης συμπληρώνεται με επιτυχία από μία μοντέρνα ελληνική ταβέρνα, με ευγενέστατο προσωπικό, που στρώνει πάντα με χαρά το τραπέζι σας, σας εξυπηρετεί με χαμόγελο και σας προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις στις καλύτερες τιμές, με πολλές εκπλήξεις. Η επιλογή της παλιάς μονοκατοικίας στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, καθόλου τυχαία, αφού με την ανακαίνιση και την φίνα διακόσμησή της παραπέμπει αμέσως σε έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, σα στο σπίτι σας. Όμορφη αυλή, σκιερά δέντρα, πέργκολα με ανθισμένη μπουκαμβίλια, μίνιμαλ διακόσμηση και φιλική ατμόσφαιρα είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σε κερδίσουν, με το που μπαίνεις. Το βασικότερο, όμως, είναι να σε κερδίσουν οι γεύσεις και οι τιμές και αυτό είναι ένα στοίχημα, που οι ιδιοκτήτες έχουν κερδίσει εδώ και καιρό.

Τις θεσπέσιες Ελληνικές γευστικές του προτάσεις του Meat House στις πιο προσιτές τιμές της πόλης μπορείτε να τις δοκιμάσετε και στο σπίτι σας μέσω της υπηρεσίας delivery κάθε ημέρα από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!Η ατμόσφαιρα πλημμυρίζει από τα αρώματα της κουζίνας, που, με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας, έρχεται να παντρέψει τις απλές ελληνικές γεύσεις με γαστρονομική μαεστρία. Κολοκυθοκεφτέδες, φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι, σαγανάκι με ρακόμελο, αλλά κυρίως, ζουμερά κρεατοειδή – σπαλομπριζόλες, ψαρονέφρι, λουκάνικο, κεμπάπ, τραγανός γύρος, κοκορετσάκι, γλυκόξυνη τηγανιά- καλοψημένα στα κάρβουνα, συνδυασμένα με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, συνθέτουν το πολύ ενδιαφέρον και οικονομικό μενού. Θέλετε σπιτικό φαγητό; Θα το βρείτε. Θέλετε ψητά; Το καλύτερό τους... Θέλετε ένα μεζεδάκι με την παρέα; Η ποικιλία κρεάτων 2 ατόμων θα σας καλύψει υπέρ το δέον. Και για επιδόρπιο... σπιτική καρυδόπιτα, πανακότα, σουφλέ με παγωτό... Ό,τι πρέπει για ένα πλήρες, γαστρονομικό όργιο γεύσεων και αρωμάτων...

Το Meat House μας περιμένει στο νούμερο 57 της Ελευθερίου Βενιζέλου ακριβώς απέναντι από τον δημοτικό κινηματογράφο Φιλίπ, κάθε ημέρα από τις από τις 13:00 έως και τη 1:00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μας κερνάει δωρεάν μπύρα *!

Και για τους... σπιτόγατους, το Meat House προσφέρει την υπηρεσία delivery, που φέρνει άμεσα και ταχύτατα τις όμορφες αυτές γεύσεις στο σπίτι σας, κάθε ημέρα από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 το βράδυ!

*ελεύθερη κατανάλωση draft μπύρας Κaiser (εξαιρείται η ημέρα της Τσικνοπέμπτης!

Μην ξεχνάτε να τηλεφωνείτε για κρατήσεις. 

To Meat House αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της μοντέρνας Ελληνικής ταβέρνας. Ο ανακαινισμένος χώρος της παλιάς μονοκατοικίας, στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, βασισμένος στο λευκό χρώμα αλλά και στις de cape αποχρώσεις των επίπλων σε κάνει να αισθανθείς άνετα και οικεία! Για ποιο «prive» και «ήσυχες» καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε το πίσω μέρος του όπου θα συναντήσετε την αυλή με την πέργκολα περιστοιχισμένη από δέντρα! Η κουζίνα του Meat House που βασίζεται σε φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας, διαθέτει ειδικές μεγάλες σχάρες προσφέροντας σας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κρεατοειδή καλοψημένα στα κάρβουνα, συνδυασμένα με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, τραγανές φρέσκες τηγανιτές πατάτες, δροσερές σαλάτες αλλά και φρεσκότατα γλυκά! Το Meat House σας περιμένει στο νούμερο 57 της Ελευθερίου Βενιζέλου ακριβώς απέναντι από τον δημοτικό κινηματογράφο cine Φιλίπ, κάθε ημέρα από τις από τις 13:00 έως και τη 1:00!Meat House (www.meathouse.gr)

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 57, Νέα Σμύρνη

Kρατήσεις: 210-93.28.638

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr