Η PIZZA FAN παρουσιάζει πέντε νέες γεύσεις σε κρεατικά και σαλάτες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογό της και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται κοντά σας με μία μεγάλη ποικιλία σε πίτσες αλλά και με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια, ελληνική και παγκόσμια γευστική παράδοσηΗ PIZZA FAN παρουσιάζει πέντε νέες γεύσεις σε κρεατικά και σαλάτες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογό της και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται κοντά σας με μία μεγάλη ποικιλία σε πίτσες αλλά και με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια, ελληνική και παγκόσμια γευστική παράδοση!


Μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή φθάνει σπίτι σας καθημερινά από την PIZZA FAN ξυπνώντας μνήμες παιδικές.... Κεφτεδάκια γεμιστά με φέτα που λειώνει στο στόμα αφήνοντας στον ουρανίσκο την σπιρτάδα του μεζέ (συνοδεύονται με πατάτες crosscut & λεμόνι). Ένα αφράτο Γαλλικό ψωμί μπριος (με ή χωρίς σουσάμι) φρεσκάρει την κλασική αμερικάνικη γεύση κάνοντάς την μοναδική και ακαταμάχητη στο νέο Burger με μπέικον με μπιφτέκι, τυρί Gouda, μπέικον, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα και BBQ Burger με μπιφτέκι, τυρί Gouda, μπέικον και σάλτσα bbq. Συνοδεύονται με πατάτες crosscut.

Η PIZZA FAN παρουσιάζει πέντε νέες γεύσεις σε κρεατικά και σαλάτες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογό της και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται κοντά σας με μία μεγάλη ποικιλία σε πίτσες αλλά και με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια, ελληνική και παγκόσμια γευστική παράδοση

Γεύση από Ελλάδα και στη νέα Χωριάτικη σαλάτα που παρουσιάζεται εδώ στην κλασική της εκδοχή με ντομάτα, αγγούρι, λευκό τυρί, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, ρίγανη και αγνό παρθένο ελαιόλαδο, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής και αποτελώντας με το συνοδευτικό ψωμάκι της PIZZA FAN, ένα ισορροπημένο μεσημεριανό γεύμα. Μία ακόμα σαλάτα έρχεται στο μενού της PIZZA FAN για να συμπληρώσει τη δεκάδα των προτάσεων της εταιρείας. Απολαύστε τη φρέσκια Τονοσαλάτα με δροσερό μαρούλι, αγγουράκι, καλαμπόκι και τόνο σε vinaigrette εσπεριδοειδών.

Η PIZZA FAN ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στον χώρο του pizza delivery, εξυπηρετώντας από 64 καταστήματα 538 περιοχές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Τουρκία. Η PIZZA FAN εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα, τηρώντας αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και διενεργώντας μία ευρεία σειρά ποιοτικών ελέγχων που εκτείνονται από τις προμηθεύτριες εταιρίες, τη διαχείριση των πρώτων υλών, την παρασκευή, συσκευασία και τη μεταφορά τους στον τελικό παραλήπτη. Όλα τα προϊόντα είναι φρεσκομαγειρεμένα στον φούρνο, υγιεινά, χωρίς τηγάνι και οι σαλάτες φρεσκοκομμένες. Τέλος, πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος των ποιοτικών παραπόνων των πελατών, που προκύπτουν από την καθημερινή τηλεφωνική έρευνα στους πελάτες της προηγούμενης ημέρας, με σκοπό να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει τίποτα που να μπει εμπόδιο στην απόλαυση ενός φρεσκομαγειρεμένου πιάτου της PIZZA FAN.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr