Dining Al fresco

To 5o Kαλύτερο Ξενοδοχείο Αναψυχής σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, το Relais & Chateaux Il Pellicano διακρίνεται ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Τοσκάνης και μας καλεί σε εβδομαδιαία σεμινάρια γαστρονομίας.

Τα μαθήματα παραδίδονται από τον σεφ του ξενοδοχείου. Antonio Guida, ο οποίος μας μυεί στα μυστικά της Ιταλικής γαστρονομίας, μέσα από μαθήματα που διεξάγονται στα Αγγλικά, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Μόλις 10 είναι οι τυχεροί που θα μάθουν να ετοιμάζουν εκπληκτικό, αυθεντικό Risotto, μοσχομυριστό ιταλικό ψωμί, εξαιρετικά επιδόρπια, αλλά και να επισκεφτούν τοπικά οινοποιεία όπου θα μάθουν όλα τα μυστικά παραγωγής των διάσημων Ιταλικών κρασιών. Συνδυάστε την παραμονή σας σε ένα ξενοδοχείο διαμάντι με το πάθος σας για τη μαγειρική και το ταξίδι δε θα είναι ποτέ πια το ίδιο!

Dining Al fresco

Τα μαθήματα ξεκινούν Δευτέρα και ολοκληρώνονται Παρασκευή. Υπάρχει οργανωμένο πρόγραμμα καθημερινά, που περιλαμβάνει μαθήματα που αφορούν Μεσογειακά Βότανα και Καρυκεύματα, Μακαρόνια- Ριζότο και Σούπες (από τα διάσημα της Τοσκάνης), μπάρμπεκιου και πικνίκ στην Παρέμα και επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία αλλά και σε οινοποιεία με γυναίκες παραγωγούς, Μυστικά Μαγειρέματος με Μαγιά (για να δημιουργείτε διάφορα ψωμάκια με πολλά διαφορετικά υλικά), Το Ελαιόλαδο και γευσιγνωσία, Επιδόρπια και Ζαχαροπλαστική.

Παράλληλα για το μήνα Σεπτέμβριο υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογευσίας. 

Στο ξενοδοχείο η γαστρονομία είναι τέχνη και προσφέρεται σε δύο ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά πακέτα:

Πακέτο τριήμερης παραμονής από €778/ άτομο/ δικλινο:

Περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, junior suite ή deluxe suite με έα θάλασσα, Gourmet buffet πρωινό, ένα παραδοσιακό γεύμα ή δείπνο στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Il Pellicano, με κρασί και γευστιγνωσία ελαιόλαδου, μενού έξι πιάτων (εξαιρουμένων ποτών), 20% έκπτωση σε αγοράς από το κελάρι "La Cantina", μια μέρα πλάι στον Grand Chef για να γνωρίσετε τα μυστικά της Τοσκανικής κουζίνας (επιπλέον χρέωση €120), δυνατότητα αναβάθμισης δωματίου ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, πρόσβαση στη θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, το γήπεδο τένις και το γυμναστήριο.

Ισχύς πακέτου 18 Σεπτεμβρίου- 16 Οκτωβρίου 2011.

Πακέτο τετραήμερης παραμονής για το φθινόπωρο, από €689/ άτομο:

Περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, Gourmet buffet πρωινό, ένα δείπνο τριών πιάτων (εξαιρουμένων ποτών) στο εστιατόριο Il Pellicano, μια θεραπεία προσώπου ή σώματος στο Pelliclub και πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Ισχύς πακέτου: 18 Σεπτεμβρίου- 16 Οκτωβρίου 2011.

Πληροφορίες: http://www.pellicanohotel.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr