pizza-fan-light1

Mmm... Pizza! Και γευστική και light! H PIZZA FAN παρουσιάζει τρεις νέες γευστικές διεξόδους για όσους αναζητούν πρωτότυπους και νόστιμους συνδυασμούς γεύσεων πίτσας! Η δημιουργία των νέων πρωτότυπων γευστικών προτάσεων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ειδικό Σύμβουλο – Διατροφολόγο κ. Λογοθέτη, με βασικό γνώμονα τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με αγνά υλικά και μέγιστη γευστική ικανοποίηση.

Ανακαλύψτε την ξεχωριστή PASSIONE ROSSA (τυρί με pesto λιαστής ντομάτας και φυτική πυτιά), την απολαυστική AL PESTO VERDE (τυρί με pesto βασιλικού και φυτική πυτιά) καθώς και τις light με φυτικό τυρί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (φυτικό τυρί και λευκή σάλτσα) και ΕΞΟΧΗΣ (φυτικό τυρί, λευκή σάλτσα, κρεμμύδι, ελιές, φρέσκια ντομάτα, φρέσκα μανιτάρια και πράσινη πιπεριά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση φυτικού τυριού στο φαγητό είναι ευεργετική για την υγεία του ατόμου καθώς:

α) Έχει ελάχιστη περιεκτικότητα σε χοληστερόλη (περίπου 1mg σε σχέση με το ζωικό τυρί που περιέχει 90mg – 115mg)

β) Έχει χαμηλότερα ποσοστά κορεσμένων λιπαρών σε σχέση με το ζωικό τυρί (περίπου 60% σε σχέση με 90% που έχει το ζωικό τυρί)

γ) Είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου

δ) Είναι πιο εύπεπτο καθώς περιέχει φυτικά λιπαρά που είναι περισσότερο ελαφριά από τα ζωικά με αποτέλεσμα να μην είναι βαρύ για το στομάχι.

ε) Περιέχει περίπου 10% - 15% λιγότερες θερμίδες σε σχέση με το ζωικό τυρί. Η μείωση των ολικών θερμίδων στην καθημερινή διατροφή βοηθά να επιτευχθεί το «ιδεώδες» βάρος του ατόμου. στ) Διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές και ποιότητα που δεν διακυμαίνονται από παραγωγή σε παραγωγή. Η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

pizza-fan-light1

Για όλους τους παραπάνω λόγους η κατανάλωση φυτικού τυριού συμβάλει στη μείωση της πρόσληψης των κορεσμένων λιπαρών τα οποία σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη πρέπει να είναι λιγότερο από το 10% που λαμβάνει κάποιος στο πλαίσιο μιας σωστής, ισορροπημένης διατροφής. Η μείωση κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών και χοληστερόλης έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα (η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και μιας πιθανής καρδιακής προσβολής).

Η PIZZA FAN είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery, εξυπηρετώντας από 54 καταστήματα 306 περιοχές, συνολικά. Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι' αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους πελάτες της, αναγνωρίζοντας το σύνολο των αναγκών τους, επιβραβεύοντάς τους συνεχώς με προνομιακές εκπτώσεις και παροχές ώστε να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της.

www.pizzafan.gr, Τηλ. Παραγγελιών 18111

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr