Light Ζυμαρικά με λίγες θερμίδες από την Pizza Fan

Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ζυμαρικά με λίγες μόνο θερμίδες; H PIZZA FAN χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε όλους τους φανατικούς των σπαγκέτι αφού συνδυάζει την έντονη και πλούσια γεύση με λίγες μόνο θερμίδες στη Light σειρά ζυμαρικών της.

Τα Light ζυμαρικά της PIZZA FAN αποδεικνύουν ότι η νοστιμιά μπορεί να συμβαδίσει με τη σωστή ολιγοθερμιδική διατροφή, αποτελώντας ιδανική επιλογή γεύματος για όλους όσοι προσέχουν τη γραμμή τους. Απολαύστε τις Light προτάσεις ζυμαρικών της PIZZA FAN όπως την εξαιρετική Carbonara Λαχανικών με κολοκύθι, κόκκινη πιπεριά και κρέμα γάλακτος, τη Napolitain με μανιτάρια, κόκκινη σάλτσα, μυρωδικά του Αγρού και φρέσκα μανιτάρια, την Carbonara με φιλέτο κοτόπουλο, ελαφριά σάλτσα αρωματισμένη με πέστο βασιλικού, κουκουνάρι και κρέμα γάλακτος και την πρωτότυπη Carbonara με φιλέτο σολομού και κρέμα γάλακτος αρωματισμένη με άνηθο.

Light Ζυμαρικά με λίγες θερμίδες από την Pizza FanΤα Light ζυμαρικά της PIZZA FAN αποτελούν την ιδανική λύση για εκείνους που επιθυμούν μία πιο ελαφριά, χαμηλή σε θερμίδες γευστική επιλογή αφού για την παρασκευή τους χρησιμοποιείται HELLMANN'S Light και Κρέμα μαγειρικής με μόνο 15% λιπαρά. Ο σχεδιασμός και η τελική επιλογή των Light ζυμαρικών πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνεργασία του ειδικού σύμβουλου – Διατροφολόγου της PIZZA FAN κ. Λογοθέτη και του τμήματος chain, accounts και chef της UNILEVER Food Solutions.


Η PIZZA FAN προσφέρει τη Light σειρά ζυμαρικών της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για παραγγελία από το χώρο εργασίας και συγκεκριμένα την Carbonara Λαχανικών και την Napolitain με μανιτάρια μόνο με 4,65€ και την Carbonara με φιλέτο κοτόπουλο αλλά και την πρωτότυπη Carbonara με φιλέτο σολομού μόλις στα 6,47€.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της PIZZA FAN βασίζεται στην προνομιακή σχέση ποιότητας – τιμής και τις μοναδικές εκπτωτικές προσφορές χωρίς περιορισμούς ύψους παραγγελίας, όπως:

- 30% έκπτωση: Για παραγγελίες από το σπίτι ή online μέσα από το site www.pizzafan.gr

- 40% έκπτωση: Για φοιτητές ή παραγγελίες από τον χώρο εργασίας

- 50% έκπτωση: Για παραλαβή από το κατάστημα

Η PIZZA FAN εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές σε Light γεύσεις, προσφέρει περισσότερα από 30 διαφορετικά είδη πίτσας σε λαχταριστές ποικιλίες ζύμης (άσπρη, σίκαλη, πολύσπορη, crispy) και μεγεθών, καθώς επίσης και σαλάτες, wraps, finger foods και ποικιλία άλλων ειδών.

Η PIZZA FAN ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery εξυπηρετώντας 306 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr