Στην καρδιά του ομώνυμου χωριού, στην Κομητεία Limerick της Ιρλανδίας, ανακαλύπτουμε ένα πολυτελές και πολυβραβευμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με πλούσια ιστορική πορεία, περιβεβλημένο από μεσαιωνικά ερείπια. Η έπαυλη Adare μας κερνάει ιρλανδέζικο ουίσκι και μας μυεί στα μυστικά της γευσιγνωσίας. Για τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων, προτείνει δύο Foodie Heaven Packages σε σπέσιαλ τιμές.

Η παραμονή στην έπαυλη Adare Manor δεν είναι απλά μια ακόμη πολυτελής απόδραση του Σαββατοκύριακου. Είναι μια μαγική εμπειρία... Εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία, προσφέρει εξαιρετική διαμονή, τις εκλεκτότερες γεύσεις και αυθεντική φιλοξενία, περιβεβλημένα από τη γαλήνη του Ιρλανδέζικου τοπίου, σε 840 acres καταπράσινων κήπων, λιβαδειών και υδάτιων μονοπατιών.

Spring Gourmet Weekend από €260/ άτομο σε δίκλνο

5* Gourmet Breaks στην ΙρλανδίαΑπολαύστε δύο νύχτες πολυτελούς διανυκτέρευσης σε deluxe δωμάτιο, με πλήρες Ιρλανδέζικο πρωινό στο Oakroom Restaurant και ένα δείπνο οκτώ πιάτων!
Διάρκεια προσφοράς: μέχρι 20 Απριλίου 2011.
Το ίδιο πακέτο (Gourmet Summer) προσφέρεται από €420/ άτομο για το διάστημα 1 Ιουνίου- 30 Σεπτεμβρίου 2011.


The Afternoon Tea Package from €225/ άτομο σε δίκλινο

5* Gourmet Breaks στην ΙρλανδίαΑπολαύστε δύο νύχτες πολυτελούς διανυκτέρευσης σε στάνταρ δωμάτιο, με πλήρες Ιρλανδέζικο πρωινό στο Oakroom Restaurant και σπέσιαλ απογευματινό τσάι για δύο άτομα στο Drawing Room, με ένα ποτήρι Prosecco ανά άτομο.
Διάρκεια προσφοράς: μέχρι 20 Απριλίου 2011.
Το ίδιο πακέτο κοστίζει από €245/ άτομο για το διάστημα 21 Απρ.- 31 Μαϊου και από €355/ άτομο το διάστημα 1 Ιουνίου- 30 Σεπτ. 2011.

 

Συνδυάστε τη διαμονή με γευσιγνωσία, Irish Whiskey Tasting ή οινογευσία, ψάρεμα στον ποταμό Maigue, τοξοβολία, ιππασία, βόλτες στο δάσος, Hot Air Ballooning και ποδηλασία σε ονειρεμένη φύση και νιώστε σα βασιλείς στην ιδιωτική σας θερινή κατοικία!

Πώς θα φτάσετε

Η έπαυλη απέχει 25 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Shannon. Το αεροπορικό εισιτήριο με τη British Airways κοστίζει περίπου €600 με τους φόρους αεροδρομίων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για ενημερωτικό βίντεο πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr