Τα κρασιά και τις γεύσεις του Piemonte μας παρουσιάζουν o chef Patron Νίκος Δημητροκάλης και ο Head chef Βασίλης Μανδαράκας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου στο DAL PROFESSORE. Μοναδικά γευσιγνωστικά μενού από το Piemonte της Βορείου Ιταλίας, στιγμές αυθεντικής Ιταλικής απόλαυσης. Κάθε Τρίτη - Τετάρτη – Πέμπτη, επιλέξτε ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας και απολαύστε ρουστίκ συνταγές, πραγματικούς θησαυρούς της Ιταλικής κουζίνας.

Γευθείτε τα αρώματα και τις γεύσεις του Piemonte και μπείτε στην καρδιά του χειμώνα απολαμβάνοντας θρυλικά κρασιά όπως Barbera, Barolo και Barbaresco. Γευθείτε ρουστίκ γεύσεις του Piemonte όπως bollito misto, vitello tonnato, tagliata di fassona piemontese, risotto al tartufo bianco, tortellini in brodo e tartufo bianco. Ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε το εστιατόριο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σε ποικιλία πιάτων, τη φρέσκια παραλαβή λευκής τρούφας από την Alba της Βορείου Ιταλίας.

Αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας του DAL PROFESSORE να προσφέρει μία αυθεντική Ιταλική κουζίνα υψηλού επιπέδου, είναι ότι πρόσφατα βραβεύτηκε στο πρόσωπο του chef Patron Νίκου Δημητροκάλη, από την ένωση επαγγελματικών εστιατορίων του Μιλάνο - Associazone Professionale Cuochi Italiani Milano για την προσφορά του.

To DAL PROFESSORE είναι μία αυθεντική Ιταλική trattoria όπου το φαγητό έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα από το τελετουργικό παρασκευής όπου τηρούνται οι διαδικασίες της υψηλής μαγειρικής μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η κουζίνα του στηρίζεται στον πλάστη της νοικοκυράς και στις χειροποίητες γεύσεις. Η πίτσα, τα ζυμαρικά, το ψωμί όλα βγαίνουν καθημερινά φρέσκα. Το μενού σε μεγάλο βαθμό διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου το ίδιο, αλλά έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε κάθε φορά μία μεγάλη ποικιλία σε πιάτα ημέρας..

DAL PROFESSORE...IL VERO SPIRITO ITALIANO!

Ώρες λειτουργίας ΤΡΙΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:17:30-00:30, ΣΑΒΒΑΤΟ:13:30-00:30, ΚΥΡΙΑΚΗ:13:30-17:30, ΔΕΥΤΕΡΑ:ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση: Διονύσου 47 & Χατζηαντωνίου 22, Μαρούσι. Τηλ: 210 6149000, 210 6149001, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr