Το γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο είναι συνήθως συνυφασμένο με μια γιορτινή ημέρα  ή μια πολύ ξεχωριστή επέτειο. Και λέμε "συνήθως" γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να ίσχυε μέχρι τώρα. Πλέον, δε χρειάζεται να είναι μια ξεχωριστή ημέρα, απλά να είναι μια Κυριακή! Ο κυριακάτικος μεσημεριανός μπουφές επιστρέφει ξανά και είναι ένα trend για όλο το χρόνο, στο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο μοναδικό Astir Palace Resort!  

Ένα ρομαντικό δείπνο στην ακτή. Ένα ποτό δίπλα στην πισίνα. Γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας. Απολαύστε τις αξέχαστες αυτές εμπειρίες στο The Westin Athens. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαύστε ελληνική και μεσογειακή κουζίνα σε μια λιτή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το βράδυ, ζήστε την εμπειρία του πανέμορφου ηλιοβασιλέματος και την εξαιρετική gourmet κουζίνα σε ένα από τα εστιατόρια του συγκροτήματός μας. Το Blue Pool Bar είναι το κατάλληλο μέρος για σνακ και αναψυκτικά για το πρωί και νωρίς το απόγευμα, ενώ το Sofa Bar είναι ακριβώς το τέλειο σημείο για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ποτό με θέα στο Σαρωνικό. 

Επιλέξτε το εστιατόριο ή lounge bar που σας αρέσει και καλή σας απόλαυση!

  • Galazia Hytra (λειτουργεί μόνο καλοκαιρινούς μήνες): Παρουσιάζοντας ένα μενού που συνδυάζει υψηλή μαγειρική τεχνική και απλές ιδέες, αναδεικνύοντας Ελληνικές γεύσεις, η βραβευμένη με "Χρυσό Σκούφο 2012" Galazia Hytra αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το δείπνο σας.
  • Kymata Restaurant: Το μοντέρνο σκηνικό και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα "φτιάχνουν" την ημέρα σας σε συνδυασμό με ένα αναζωογονητικό και ισορροπημένο πρωινό δίπλα στη πισίνα.
  • Sofa Bar & Lounge: Το Sofa Bar αποτελεί μία από τις πιο αναζωογονητικές "γωνιές" του The Westin Athens, ιδανική για χαλάρωση, με άπλετη, μαγευτική θέα στον Κόλπο του Σαρωνικού.
  • Blue Pool Bar: Απολαύστε τις πιο ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με δροσιστικές βουτιές στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του The Westin Athens.
  • Matsuhisa Athens Restaurant: Για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, σας προσκαλούμε στον παράδεισο του κορυφαίου εστιατορίου Matsuhisa Athens by Nobu, όπου αποθεώνεται η κουζίνα της Άπω Ανατολής.

Η γαστρονομική σας εξερεύνησή συνεχίζεται και στο γειτονικό Arion, a Luxury Collection Resort & Spa, εντός του συγκροτήματος του Astir Palace Resort, όπου ο Executive Chef Στράτος Καλαθάκης σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την ποικιλία της ελληνικής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ.: (+30) 210 8902 000, http://www.westinathens.com/gr/dining_gr
Διεύθυνση: The Westin Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr