Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και οι ζεστές βραδιές γίνονται ανυπόφορες. Μια ανάσα δροσιάς μας περιμένει στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας και σε ένα από τα πιο μαγευτικό σημεία της Αττικής. Κλείστε τραπέζι στο cafe- restaurant Μπαλκόνι και σίγουρα θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε λίγα μόλις χλμ. από το πολύβουο κέντρο, στο μαγευτικό γαλάζιο του Ευβοϊκού! Για καφέ, φαγητό ή ποτό, είναι η απόλυτη απόδραση σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Επειδή όμως οι θαμώνες είναι πολλοί, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες!

Cafe Restaurant Balcony, RafinaΤο σκηνικό άκρως μαγευτικό. Μια βεράντα αγναντεύει την ακτογραμμή στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Το «Μπαλκόνι», κυριολεκτικά κρεμασμένο στην άκρη του βράχου, δίπλα στο κύμα, σου δίνει την αίσθηση ότι το ξύλινο πάτωμά του μεταμορφώνεται σε κατάστρωμα πλοίου που σε ταξιδεύει με προορισμό εξαιρετικές μεσογειακές γεύσεις και συνταξιδιώτη… το απέραντο γαλάζιο. Ένας ιδανικός συνδυασμός από μεσογειακές γεύσεις και ελληνικούς μεζέδες, πλαισιώνει το μενού του κάτω καταστρώματος. Όσο για το επάνω κατάστρωμα, αll day snacks, finger Food, smoothies, cocktails και πολλές εκπλήξεις «δένουν» απόλυτα στο φόντο της εντυπωσιακής θέας…

Ξεκινήστε με τα υπέροχα ορεκτικά: ντακάκια µε κάπαρη, ελιές και ανθότυρο, γαρίδες σε φύλλο καταΐφι και σάλτσα mango, τάρτα με λαχανικά, προσούτο και μοτσαρέλα Υπέροχη η σαλάτα µε χαλούµι, πορτοκάλι & σουσάµι. Φυσικά μην ξεχάσετε ένα πιάτο θαλασσινών, όπως αστακομακαρονάδα για 2 άτομα ή φαρφάλες με mozzarella, τομάτα & βασιλικό και λαυράκι φρικασέ με κάπαρη και τομάτα. Το ομολογουμένως εξαιρετικό γεύμα ολοκληρώνεται (ναι, αφήστε λίγο χώρο, το επιδόρπιο είναι απαραίτητο), με semifreddo λευκής σοκολάτας και mousse σοκολάτα – καραμέλα με παγωτό βανίλια σε χωνάκι βάφλας. Δώστε ραντεβού σε ένα από τα ομορφότερα και ρομαντικότερα σημεία της Αττικής και σας εγγυώμαστε απόλυτη διασκέδαση.

Το «Μπαλκόνι» λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ. Κρατήσεις στο 22940 75888. (http://www.balconyrestaurant.gr/)

Δείτε το καλοκαιρινό μενού πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr