Ευτυχώς που η Αττική κρύβει ακόμα τοποθεσίες που μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε σαν να είμαστε στο πιο όμορφο νησί. Ένας τέτοιος προορισμός είναι το Cavo Seaside Bar Restaurant στο μαγευτικό Μάτι. Το Cavo seaside bar & restaurant με καλοκαιρινή διάθεση σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, προσφέροντάς σας μια αξέχαστη εμπειρία. Σε μια ξεχωριστή τοποθεσία δίπλα στο κύμα στην Αργυρή Ακτή στο Μάτι, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για όσους ψάχνουν να συνδυάσουν μοναδικά τις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης με τα ηχητικά ακούσματα της θάλασσας μέσα σένα καταπράσινο τοπίο.

Κρυμμένο μέσα στο πράσινο και επάνω στο κύμα, το Cavo Seaside Bar Restaurant θα σας εκπλήξει με το πρωτότυπο μενού του που περιλαμβάνει απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς μεσογειακής κουζίνας και γλυκές δημιουργίες που θα σας εθίσουν. Δροσιστικά ροφήματα και καφέδες το πρωί ενώ για το βράδυ γευστικά cocktails, θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα σας ανεβάσουν το κέφι. Χαλαρώσε και αφεθείτε να παρασυρθείτε από τους ήχους της θάλασσας, τις μυρωδιές της νύχτας και τη χαλαρωτική μουσική. Προσεγμένο και καλαίσθητο, το Cavo Seaside Bar Restaurant λειτουργεί από το πρωί και θα μας συντροφεύει και τις Κυριακές του χειμώνα.

Kάθε Σάββατο & Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο μπουφέ με λαχταριστές λιχουδιές και ροφήματα για όλα τα γούστα, κάτι μεταξύ πρωινού (breakfast) και μεσημεριανού (lunch), που έχει γίνει από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες! Το all day brunch σερβίρεται από τις 11:00 έως τις 18:00. Μόνο με 10 €/άτομο ένας απολαυστικός μπουφές σας περιμένει κάθε Σάββατο&Κυριακή με φόντο την καταπληκτική θέα του Cavo, αποτελώντας την καλύτερη πρόταση για ώρες χαλάρωσης με την παρέας σας.

Cavo seaside bar & restaurant, Λεωφ. Ποσειδώνος 105 190 05 Μάτι. Τηλ. 22940 39018, http://www.cavo.gr/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr