Παναμάς

Στο νοτιότερο μέρος της Καραϊβικής, απλώνονται μικροσκοπικές νησιωτικές χώρες που σας καλούν να τις γνωρίσετε. Από την Γαλλική Μαρτινίκα, το Ολλανδικό Κουρασάο και τα Βρετανικά Μπαρμπάντος πλεύστε προς την Βενεζουέλα, το κανάλι του Παναμά και την Κόστα Ρίκα και αφεθείτε να σας συνεπάρουν.


Η Διώρυγα του Παναμά είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του 20ού αιώνα. Επισκεφθείτε το βραβευμένο ιδιωτικό νησί, Χαφ Μουν Κει. Περπατήστε στα χνάρια των Ίνκας και των Μάγιας. Ανακαλύψτε τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα, την αποικιακή ιστορία της Γουατεμάλα και τα ηφαίστεια του Ισημερινού. Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε υπηρεσίες 5 αστέρων στα πλωτά ξενοδοχεία της Holland America Line.

Ενδεικτικό πρόγραμμα

Παναμάς

Ημέρα 1: Φορτ Λότερντεηλ Αναχώρηση 17:00

Ημέρα 2: Χαφ μουν κέυ Άφιξη 08:00, Αναχώρηση 15:00

Ημέρα 3: Εν πλω 

Ημέρα 4: Οράντζεσταντ, Αρούμπα Άφιξη 12:00, Αναχώρηση 22:00

Ημέρα 5: Γουΐλιμσταντ, Κουρασάο Άφιξη 08:00, Αναχώρηση 17:00

Ημέρα 6: Εν πλω 

Ημέρα 7: Εν πλω Διάπλους καναλιού του Παναμά: Είσοδος στο Κανάλι (Κριστόμπαλ), μεταφορά στην Λίμνη Γκατούν, έξοδος από το κανάλι (Κριστόμπαλ), Λιμόν Μπέυ, Κριστόμπαλ.

Ημέρα 8: Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα Άφιξη 06:30, Αναχώρηση 16:00

Ημέρα 9: Εν πλω Ημέρα 10: Εν πλω Ημέρα 11: Φορτ Λότερντεηλ Άφιξη 07:00

Περιλαμβάνονται:

♦ Διαμονή: 10 νύχτες σε δίκλινη καμπίνα + 1 νύχτα στο Μαϊάμι ♦·Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): με επιπλέον κόστος 625€ ♦ Πλήρης διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο ♦ Ασφάλεια αστικής ευθύνης ♦ Φιλοδωρήματα ♦ Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες ♦ Τσάντα ταξιδιού "Cosmorama" ♦ Επιπλέον Ταξιδιωτική Ασφάλεια.

Δεν περιλαμβάνονται:

 Ξεναγήσεις και εκδρομές ♦ Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): με επιπλέον κόστος 625€ Υποχρεωτική χρέωση ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΕΛΗ περίπου 220€

Τιμή & Αναχωρήσεις

από €899/ το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα (εξαιρουμένων αεροπορικών εισιτηρίων, φόρων, τελών)

Φεβρουάριος 2011: 01, 11, 21 Μάρτιος 2011: 03, 13, 23 Απρίλιος 2011: 02, 12 Οκτώβριος 2011: 14 Νοέμβριος 2011: 04, 25

Πληροφορίες: Στην σελίδα αυτή σας παρουσιάζουμε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα του ταξιδιωτικού γραφείου. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr