Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ. Το νέο κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 48 ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Μαρτίου και έρχεται να προστεθεί στα έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρεία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ. Το νέο κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 48 ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Μαρτίου και έρχεται να προστεθεί στα έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.

Η εταιρία Focaccino δημιουργήθηκε από νέους έλληνες επιχειρηματίες που έχουν όρεξη και μεράκι και κοινό τους γνώρισμα την αγάπη για την αυθεντική πίτα. Στόχος της είναι να ενσωματώσει στους γρήγορους ρυθμούς και τις συνήθειες της σύγχρονης καθημερινότητας, τις παραδοσιακές γεύσεις από την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, με βάση τις συνταγές τους και κυρίως τα αγνά και φρέσκα υλικά που εκείνες χρησιμοποιούσαν.

Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ. Το νέο κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 48 ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Μαρτίου και έρχεται να προστεθεί στα έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρεία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.Σπιτικές πίτες από αγνό ελαιόλαδο και φρέσκο βούτυρο, focaccia που μόνο στα Focaccino μπορεί να την βρει ο καταναλωτής, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα και μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αποτελούν το μενού που καθημερινά «ζυμώνεται» μπροστά στα μάτια των καταναλωτών στην «ανοιχτή κουζίνα» των καταστημάτων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης. Το Focaccino προσφέρει επίσης καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού, κρύες ή ζεστές, καθώς και όλα τα είδη σοκολάτας, δικής του παραγωγής, σε έναν χώρο φιλικό και ζεστό, με άψογο και γρήγορο σέρβις.

Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της μέσω της πολιτικής franchise, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στις περιοχές Σύνταγμα, Κολωνάκι και Νέο Ηράκλειο, στην Αττική.

Λίγα λόγια για την εταιρία Focaccino

Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ. Το νέο κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 48 ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Μαρτίου και έρχεται να προστεθεί στα έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρεία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.Η εταιρία Focaccino με στόχο να προσδώσει στον παραδοσιακό φούρνο μοντέρνα προοπτική, υπηρετώντας παράλληλα τη σύγχρονη τάση του coffee to go, δημιούργησε μια ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της εστίασης με παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με βασικές αρχές τις σπιτικές γεύσεις, τα άριστα υλικά, την ποιότητα, την αγνότητα, την καινοτομία και την ποικιλία, φέρνει στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης για το πιο υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα.

• Focaccino (κεντρικά γραφεία): Λ. Ποσειδώνος 32, Π. Φάληρο ΤΚ 17561, Τηλ: +30 2109843310 • Focaccino Γουδή (Μικράς Ασίας 68, Πλατεία Αγίου Θωμά) • Focaccino Κηφισιά (Τατοϊου 90, Ν. Κηφισιά) • Focaccino Βριλήσσια (Λ. Πεντέλης 67) • Focaccino Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 173 & Ανθέων) • Focaccino Γλυφάδα (Λαζαράκη 4 & Ανδρέα Παπανδρέου) • Focaccino Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 48).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr