Πρώτη επίσημη παρουσίαση της ζ Hellenic Pilsener Beer... Η Νέα Ελληνική Premium Μπίρα. Νέα διάσταση στην απόλαυση της ελληνικής premium μπύρας φέρνει η ζ Hellenic Pilsener Beer από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μόνη ελληνική μπύρα με 5,2 % αλκοόλ και νερό από πηγές του Παρνασσού. Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η νέα Ελληνική Premium ζ Hellenic Pilsener Beer έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της. Το event πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου ζυμώνονται οι ιδέες του σήμερα και του αύριο, στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας, στο πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών. Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τη μπύρα ζ που «παντρεύει» τη γεύση με την τέχνη και τη μουσική. Νέα διάσταση στην απόλαυση της ελληνικής premium μπύρας φέρνει η ζ Hellenic Pilsener Beer από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μόνη ελληνική μπύρα με 5,2 % αλκοόλ και νερό από πηγές του Παρνασσού. Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η νέα Ελληνική Premium ζ Hellenic Pilsener Beer έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της. Το event πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου ζυμώνονται οι ιδέες του σήμερα και του αύριο, στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας, στο πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών. Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τη μπύρα ζ που «παντρεύει» τη γεύση με την τέχνη και τη μουσική.

Την αυλαία άνοιξε ο Θανάσης Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εzα, σε μια σύντομη και περιεκτική ομιλία τόσο για την εταιρεία όσο και για τη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία μιας νέας μπύρας, με ποιότητα και χαρακτηριστικά που την κάνουν να αποτελεί την σύγχρονη και ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των premium beers. Ο χώρος της Biennale γέμισε με εκπροσώπους των ΜΜΕ και του εμπορίου που απόλαυσαν την ζ Hellenic Pilsener Beer, συνοδεία ειδικά διαμορφωμένου μενού εμπνευσμένο από τα αρώματα και τα συστατικά της μπύρας, που δημιούργησε και επιμελήθηκε η Νομαδική Κουζίνα. Το event ολοκληρώθηκε με την απολαυστική live εμφάνιση των Penny & The Swingin' Cats που ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη με την αισιόδοξη και φιλόδοξη καλλιτεχνική ματιά τους.

ζ Hellenic Pilsener Beer

Πρώτη επίσημη παρουσίαση της ζ Hellenic Pilsener Beer…. Η Νέα Ελληνική Premium Μπίρα. Νέα διάσταση στην απόλαυση της ελληνικής premium μπύρας φέρνει η ζ Hellenic Pilsener Beer από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μόνη ελληνική μπύρα με 5,2 % αλκοόλ και νερό από πηγές του Παρνασσού. Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η νέα Ελληνική Premium ζ Hellenic Pilsener Beer έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της. Το event πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου ζυμώνονται οι ιδέες του σήμερα και του αύριο, στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας, στο πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών. Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τη μπύρα ζ που «παντρεύει» τη γεύση με την τέχνη και τη μουσική. Για κάποιους σημαίνει ζωή, ζενίθ, ζηλευτό... για άλλους σημαίνει ζωντάνια, ζήλος, ζύθος... Για εμάς σημαίνει τις αξίες με τις οποίες ονειρευτήκαμε, σχεδιάσαμε και παράγουμε τη νέα ελληνική μπύρα της εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία, ζ Hellenic Pilsener Beer. Προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, η νέα ελληνική premium μπίρα καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα και μια από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers, με βασικό σημείο διαφοροποίησής της, την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ (5,2% vol).

Η ζ Hellenic Pilsener Beer παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και νερό από πηγή του Παρνασσού. Υφίσταται ζύμωση μακράς ωρίμανσης που δίνει στο προϊόν τη μεστή του γεύση και το πλούσιο σώμα του. Ταιριάζει ιδανικά με φαγητό για κάθε στιγμή της παρέας αλλά και σκέτη ως ένα ευχάριστο ποτό. Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά και Νερό ζυγισμένα στην κατάλληλη αναλογία, ζυθογλεύκος, ζυμωμένος στο σωστό χρόνο, μπύρα καστανόξανθη, με σώμα, άρωμα και πικράδα, που μας παραπέμπει στο παρελθόν όταν η ζυθοποιία ήταν τέχνη. Εύγευστη, ευκολόπιοτη, μεστή, σε κάνει να θες να την ξαναδοκιμάσεις. Ζύθος αψεγάδιαστος, φτιαγμένος με μεράκι και κουλτούρα.

Χαρακτηριστικά

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager,  την Pils Hellas, την BLUE Island και τη ζ Hellenic Pilsener Beer. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.• Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5.2% vol, η οποία την διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας της.
• Χρώμα: Καστανόξανθο, λαμπερό
• ;Συστατικά: Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά, Μαλτόζη, Νερό
• Συσκευασίες: Μπουκάλι μη επιστρεφόμενο (ο.5l, 0.33l), Κουτί (0.33l)

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager, την Pils Hellas, την BLUE Island και τη ζ Hellenic Pilsener Beer. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία_τηλ.:+30 210 6898 520, fax: +30 210 6898525, www.eza.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr