Tantra Beauty Spa... και μεταμορφωθείτε...To κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και τη βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Το ειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Tantra Beauty+Spa, σεβόμενο τις προσωπικές ανάγκες σας, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που επιθυμείτε.

Στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa πιστεύουμε ότι η βελτίωση της εμφάνισης τονώνει την αυτοπεποίθηση κάνοντας τον καθένα να αισθάνεται καλύτερα.

Tantra Beauty Spa... και μεταμορφωθείτε...

Για αυτό το βασικό λόγο, οι θεραπείες που προτείνονται είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και της χαλάρωσης έχοντας ως στόχο να δώσουν πραγματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.


Ενδεικτικές υπηρεσίες:

• Θεραπείες σώματος (Οriental μασάζ, Χαλαρωτικό μασάζ, Μπαλινέζικο μασάζ, Φαραώ με ρινίσματα χρυσού, Θεραπεία Carribean, Σοκολατοθεραπεία, Ηot stones)

• Θεραπείες προσώπου (Βαθύς καθαρισμός, Ενυδάτωση, Σοκολατοθεραπεία, Σύσφιξη χρυσοθεραπείας, Meditox- αντιγήρανση, Θεραπεία ματιών (opsis)

• Αποτρίχωση με κερί

• Μανικιούρ

• Πεντικιούρ

TANTRA BEAUTY SPA, Ειρήνης 2, (Πλατεία Ν. Σμύρνης), τηλ.:2109821175

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr