Σερφάροντας με θέα το Αιγαίο!Οι πελάτες του Sheraton Rhodes Resort μπορούν τώρα πλέον να παραμένουν συνδεδεμένοι με άμεση πρόσβαση σε ειδήσεις και τεχνολογία για την εργασία τους, την ψυχαγωγία τους και να δικτυώνονται κοινωνικά, με τη νέα μοναδική υπηρεσία: «Link@SheratonSM experienced with Microsoft®».

Αυτό το μοναδικό lobby lounge επιτρέπει στους επισκέπτες να εργαστούν, να χαλαρώσουν και να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους και επιπλέον είναι το μόνο lobby lounge με θέα το Αιγαίο. Το νέο Link@Sheraton είναι μέρος μιας προσπάθειας της Sheraton να ενισχύσει ολόκληρη την αλυσίδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επένδυσης ύψους $6 δισεκατομμυρίων σε νέα ξενοδοχεία, ανακαινίσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Σερφάροντας με θέα το Αιγαίο!Το Link@Sheraton είναι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών του Sheraton Rhodes Resort που είναι κοινωνικά άτομα και αναζητούν να εξισορροπούν την εργασία και το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα μοιράζονται τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους με άλλους. Διαμορφωμένο σαν ένας κοινωνικός προορισμός, το Link@Sheraton προσκαλεί τους επισκέπτες να επικοινωνούν μεταξύ τους ενώ ελέγχουν τα email τους, να ερευνούν τα τοπικά αξιοθέατα και να εκτυπώνουν τις αεροπορικές κάρτες επιβίβασής τους χρησιμοποιώντας το δωρεάν Wi-Fi. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Link@Sheraton είναι οι υπολογιστές με τις webcams της Microsoft, επιτρέποντας στους επισκέπτες όλων των ηλικιών να στέλνουν ηλεκτρονικές καρτ ποστάλ. Το νέο «Link@SheratonSM experienced with Microsoft®» θα προσφέρει υπολογιστές με λογισμικό Microsoft και σταθμούς πρόσβασης στο διαδίκτυο με προϊόντα της Microsoft.

«Οι πελάτες μας είναι αποφασισμένοι να έχουν μοναδικές εμπειρίες στα ταξίδια τους και είμαστε βέβαιοι πως αυτή η νέα συνεργασία με τη Microsoft θα επιτρέψει στο Sheraton Rhodes Resort να τους παρέχει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα εργαλεία ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με ότι έχει σημασία για αυτούς ενώ ταξιδεύουν», είπε ο κύριος Igor Bürcher, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου. Το Link αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Sheraton να προσφέρει δημοφιλείς, μοναδικές και απροσδόκητες υπηρεσίες στους επισκέπτες της και είναι μια συναρπαστική πρωτοβουλία που την διαφοροποιεί επιπλέον ως εμβληματική αλυσίδα.»

Το Sheraton Rhodes Resort είναι ένα από τα περίπου 200 ξενοδοχεία Sheraton σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν την υπηρεσία Link@Sheraton. Σύμφωνα με τη συμφωνία με τη Microsoft, η Sheraton θα συνεχίσει να επεκτείνει τα «Link@SheratonSM experienced with Microsoft®» στο σύνολο των ξενοδοχείων της σε όλο τον κόσμο μέσα στο 2010. Το Link@Sheraton είναι μόνο μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το Sheraton Rhodes Resort για να βελτιώσει τη διαμονή των πελατών του, και συμπεριλαμβάνει 3 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα, μοναδικά ανακαινισμένα δωμάτια, 3 εστιατόρια, περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά μέτρα λειτουργικού χώρου για συνέδρια και εκδηλώσεις, γυμναστήριο και μια εκπληκτική παραλία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr