Club Αγία ΆνναΤο Club Αγία Άννα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, για όσους αναζητάνε όλα τα απαραίτητα συστατικά για ...καλές διακοπές! Ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών, μόλις δυό ώρες από την Αθήνα, μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος 50 στρεμμάτων και σε απόσταση αναπνοής από την μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας. Ιδανικός προορισμός τόσο για σύντομες αποδράσεις από την πόλη, όσο και για πολυήμερες διακοπές, στο Club Αγία Άννα, συναντιούνται νεανικές παρέες, οικογένειες και φανατικοί campers.

Ξεκινάμε από το ίδιο το χωριό της Αγίας Άννας. Η Αγία Άννα βρίσκεται σε υψόμετρο 300 μέτρων και είναι η πρωτεύουσα του Δήμου Νηλέως. Το όνομά της η Αγία Αννα το πήρε από τη ξακουστή και θαυματουργή εικόνα της Αγίας Άννας, η οποία βρίσκεται και στον ομώνυμο Ναό του χωριού. Η περιοχή φαίνεται να κατοικείται από την παλαιολιθική εποχή ενώ ευρήματα έχουν βρεθεί να απεικονίζουν διάφορα εργαλεία από πυρητόλιθο και το χωριό Άγία Αννα όπως και πολλά άλλα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο χτισμένο για να λειτουργεί ως παρατηρητήριο. Στην Αγία Άννα ο επισκέπτης μπορεί να συναντήσει ένα μουσείο λαϊκής τέχνης, όπου μπορεί να δει την Αγιαννιώτικη φορεσιά και να πληροφορηθεί για τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής των κατοίκων από τα χρόνια του 1821 μέχρι και σήμερα. Έξω από το χωριό, 3 χιλιόμετρα δυτικά σε μια ορεινή περιοχή υπάρχει ένα ξακουστό φαράγγι, το φαράγγι της Μπουλοβίναινας.

Club Αγία ΆνναΗ παραλία της Αγίας Άννας είναι μια πολύ μεγάλη, πεντακάθαρη ακτή με πολλούς φυσικούς κόλπους. Από αρχαιολογικές έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι στο βόρειο άκρο της παραλίας υπάρχουν απομηνάρια οχυρών, κλασσικών χρόνων, ενώ πιο πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν ότι στην περιοχή πρέπει να βρισκόταν η παλιά ευβοϊκή πόλη Τρύγχαι. Αξιοθαύμαστο στην ευρύτερη περιοχή της Αγκάλης είναι ο μονόχωρος ναός του Αγίου Βασιλείου, που βρίσκεται κοντά στα ερείπια που αναφέραμε. Η ομορφιά της φύσης και η ανατολή το ήλιου είναι μερικά απ’ αυτά που θα γοητεύσουν τον επισκέπτη. Κατά μήκος της παραλίας μπορείτε να συναντήσετε παραδοσιακά ταβερνάκια και να απολαύσετε τα ντόπια προϊόντα και ολόφρεσκα ψάρια.

Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Για τα παιδιά και τους εφήβους: δημιουργικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, στρατηγικά παιχνίδια, δραστηριοτητές περιβαλλοντικής αγωγής, αθλητικές δραστηριότητες, πάρτυ, εκδρομές.

Για τους μεγάλους: βραδιές συναυλιών, βραδιές καραόκε, stand-up comedy, τηλεπαιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, προγράμματα γυμναστικής, αθλητικά τουρνουά (μπάσκετ, water polo, beach volley, beach soccer, ping-pong), πάρτυ στην παραλία, θεματικά πάρτυ, εκδρομές.

Club Αγία ΆνναΗ μεγάλη μας «αδυναμία» όμως είναι τα Παιδάκια. Μια ομάδα παιδαγωγών, οι FUNTASTIC 4, αναλαμβάνει καθημερινά την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, με παιχνίδια χωρίς σύνορα, δημιουργική απασχόληση, περιπέτειες στο ινδιάνικοχωριό, παιδικά πάρτυ και ειδικά happenings.

Πού θα μείνετε

Στο Club Agia Anna θα βρείτε άνετες θέσεις σκηνών αλλά και άλλα είδη καταλυμάτων, που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Τα yurts είναι η πρόταση μας για όσους θέλουν να απολαύσουν τη ζωή στη φύση με μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ τα 19 Standard Cabanas προσφέρουν όλες τις ανέσεις που επιθυμείτε για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση με παρέα ή οικογένεια.

Το Club Agia Anna Summer Resort σίγουρα είναι ο προορισμός που θα εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις σας!Καλή διασκέδαση! (www.clubagiaanna.gr)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr