Ski οn a budget, στο Νο 1 θέρετρο των Βαλκανίων

bansko4

Το Bansko, χτισμένο σε υψόμετρο 925μ., αποτελεί πλέον έναν από τους πιο εύκολους και προσιτούς προορισμούς για σκι στην Ευρώπη, αφού προσφέρει στους φίλους του αθλήματος τις καλύτερες και πιο μοντέρνες εγκαταστάσεις μεταξύ όλων των Βαλκανικών χιονοδρομικών κέντρων και πολύ μεγάλη γκάμα καταλυμάτων σε λογικές τιμές. Ένα μεγάλο επίσης πλεονέκτημά του είναι η εγγύτητά του με την Ελλάδα, ιδιαίτερα τη Βόρεια.

Για τους λόγους αυτούς το Bansko έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για τους Έλληνες λάτρεις του σκι, αλλά και γενικότερα έχει εξελιχτεί στον Νο1 χειμερινό τουριστικό προορισμό των Βαλκανίων. Στο κομμάτι της χιονοδρομίας, το πεδίο δράσης χωρίζεται σε δύο περιοχές: την Valog (1100 μ. – 1600 μ.) και τη Shikigarnika (1700 μ. - 2500 μ.), οι οποίες βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του όρους Pirin, περίπου 10 χλμ. πάνω από το χωριό. Το χιονοδρομικό είναι ήδη φημισμένο για την ποιότητα και διάρκεια του χιονιού, αφού η χιονόπτωση ξεκινά στις αρχές του Δεκέμβρη και οι χειμερινές δραστηριότητες δεν τελειώνουν πριν τα τέλη Απριλίου.

Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε, εκτός από καρεκλάκια και συρόμενα, μια οκταθέσια γόνδολα η οποία συνδέει το χωριό με τις πίστες. Εντυπωσιακή επένδυση είναι τα ειδικά μόνιτορ που έχουν τοποθετηθεί στη βάση του χιονοδρομικού με σκοπό να μεταδίδουν live εικόνες από τις πίστες και να ενημερώνουν για την ισχύ του ανέμου και την θερμοκρασία, έτσι ώστε κάθε επισκέπτης να γνωρίζει τις χιονοδρομικές συνθήκες πριν ανέβει στο βουνό.

bansko1Στο κομμάτι του après ski, μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις και τοπικά κρασιά στις mehana, τις βουλγάρικες παραδοσιακές ταβέρνες με ζωντανή μουσική, αλλά και να βρείτε καφέ, εστιατόρια, μπαρ και clubs για όλα τα γούστα.

Μην ξεχάσετε επίσης να επισκεφτείτε το κάστρο Staroto Gradishte, τον αρχαιολογικό χώρο Ulen και το εθνικό πάρκο Pirin με λίμνες και καταρράκτες.

Όσο για το που θα μείνετε, οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε ξενοδοχεία, αλλά και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

SELF SERVICE: Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Bansko Royal Towers

img_8750.rtch_500Το Bansko Royal Towers είναι ένα παραθεριστικό κέντρο πολυτελείας, με αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα, εμπλουτισμένα με εκτενείς εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στη γόνδολα και μόλις ελάχιστα βήματα από το κέντρο του Μπάνσκο. Οι τιμές ξεκινούν από €30 την ημέρα και μπορείτε να επιλέξετε το διαμέρισμα που ταιριάζει στην οικογένεια ή την παρέα σας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ: Επιλέξτε από τις κορυφαίες προσφορές του SKYLINES EUROSKI


Aspen Resort 4*, 04/01 - 08/01, 4 διαν/σεις από 175 €/ άτομο (Διαμονή με πρωινό + μεταφορές με πούλμαν)

Evergreen 3* sup, 04/01 - 08/01, 4 διαν/σεις από 205 €/ άτομο (Διαμονή με πρωινό + μεταφορές με πούλμαν)

Piry Alexander & Spa 4*, διαμονή με ημιδιατροφή. Δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν με χρεώση €75 κατ΄άτομο. Τιμή 04/01 - 08/01 για 4 διαν/σεις από 160 €/ άτομο.

Lion 4*, διαμονή με ημιδιατροφή + μεταφορές με πούλμαν, για περίοδο 04/01 - 08/01, τιμή για 4 διαν/σεις από 395 €/ άτομο.

Premier Luxury Mountain Resort 5*, διαμονή με πρωινό + δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν με χρεώση €75 κατ' άτομο, για διάστημα 04/01 - 08/01 και 4 διαν/σεις από 340 € - 310 €/ άτομο.

Πληροφορίες: Στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Mην ξεχάσετε το ονοματεπώνυμο/ τηλέφωνο επικοινωνίας/ email σας, με την ένδειξη: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ "EUROSKI".

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr