Canoe Kayak στο Δέλτα Πηνειού με την Trekking Hellas

Μία ήρεμη, αλλά καθ' όλα ψυχαγωγική κατάβαση στα πλούσια νερά του Πηνειού έως τις εκβολές του στο Αιγαίο Πέλαγος. Μία περιήγηση που μας φέρνει σε επαφή με τη μυθολογία της ευρύτερης περιοχής και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα του υδροβιότοπου. Θα παρατηρήσουμε την πτηνοπανίδα της περιοχής, ερωδιούς, κορμοράνους και σταχτοτσικνιάδες, που με την παρουσία τους ζωντανεύουν το Δέλτα.

Η κατάβαση Α ξεκινά από τη γέφυρα του Παλαιόπυργου και διαρκεί 1,1/2 ώρα.

Η κατάβαση Β ξεκινά από το πέτρινο γεφύρι του Ομολίου, που φημολογείται ότι αποτέλεσε πέρασμα του Μ. Αλέξανδρου και διαρκεί 3-4 ώρες. Και οι δύο καταβάσεις καταλήγουν στο σημείο Στρίντζος, απέραντη αμμώδη παραλία, όπου θα επιδοθούμε στο άθλημα της τοξοβολίας και θα μας περιμένει ένα απολαυστικό μπάρμπεκιου!

Διάρκεια διαδρομής: Α: 1,1/2 ώρα - Β: 3-4 ώρες

Διάρκεια προγράμματος: Α: 3-4 ώρες - Β: 6-7 ώρες

Min. συμμετοχής: 6 άτομα

Τιμή: 40 € το άτομο

Περιλαμβάνονται: όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, έμπειροι συνοδοί/ εκπαιδευτές, τοπικές μεταφορές, πικ-νικ/ μπάρμπεκιου (πλήρες γεύμα με κρύα ζυμαρικά, 2 σαλάτες, γιαούρτι, τυρί φέτα, μία αλοιφή, κριτσίνια, ελιές, λουκάνικο χωριάτικο ή πανσέτα, ψωμί, φρούτα, νερό, χυμούς, αναψυκτικά, καφέ φίλτρου, τσίπουρο, κονιάκ, κέικ).

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (το οποίο θα βραχεί), καπέλο, αντηλιακή, μαγιό ή δεύτερα εσώρουχα, μία προσωπική πετσέτα, μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, όρεξη για διασκέδαση και καλή διάθεση!

Πληροφορίες/ επικοινωνία:

Trekking Hellas και ιππικές διαδρομέςLEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. (Trekking Hellas Αθηνών), Τηλ: 210 3310323, Διεύθυνση: Σαριπόλου 10, ΤΚ 10682 Αθήνα, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr