Ράφτινγκ στο Βενέτικο. Φωτό Trekking Hellas

Για ένα διαφορετικό διήμερο, γεμάτο εναλλακτικές προτάσεις, η πυξίδα δείχνει στα Γρεβενά, με τιμές έχουν διαμορφωθεί σε πολύ οικονομικές τιμές. Θα απολαύσετε επισκέψεις σε παραδοσιακά χωριά, στο Πάρκο Βόρειας Πίνδου και δραστηριότητες στην φύση με τα αγαπημένα σας σπορ σε μια από τις πλέον όμορφες περιοχές της πατρίδας μας.

Στο νοτιότερο σημείο της δυτικής Μακεδονίας, ο νομός Γρεβενών κρύβει έναν πραγματικό φυσικό παράδεισο. Το στολίδι της περιοχής είναι ο εθνικός δρυμός της Βόρειας Πίνδου, η «Βάλια Κάλντα». Άγρια ομορφιά κρύβουν τα ποτάμια, τα πέτρινα γεφύρια, οι επιβλητικές βουνοκορφές και τα Βλαχοχώρια που συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό αφιερωμένο στους τολμηρούς ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Δυτική γωνιά της Ελλάδας.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα 1 διαν/ση και rafting

Πορτίτσα, Γρεβενά. Δράση και διασκέδασηΣάββατο: Άφιξη στη περιοχή και τακτοποίηση στους ξενώνες που έχουμε κρατήσει για εσάς.

Κυριακή: Η μέρα μας ξεκινάει με μια εντυπωσιακή δραστηριότητα συνολικής διάρκειας 4 ωρών στον ποταμό Αλιάκμονα Α΄ (ή Βενέτικο Β΄ εφόσον έχει τα κατάλληλα νερά). Μια όμορφη διαδρομή πάνω σε φουσκωτή βάρκα στο πρώτο κομμάτι του ποταμού Αλιάκμονα. Η διαδρομή μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε το πανέμορφο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τους μετεωρικούς βράχους και να θαυμάσουμε τα σπάνια πουλιά που υπάρχουν στην περιοχή , όπως είναι οι Μαυροπελαργοί και ο Σταχτοτσικνιάς από την οικογένεια των Ερωδιών, οι Κορμοράνοι και πολλές αγριόπαπιες, τα οποία μας συντροφεύουν ως το τέλος της διαδρομής. Η διαδρομή είναι 2-3ου βαθμού δυσκολίας.

Τιμή /άτομο:

65€ – Διαμονή στον ξενώνα «Ράπτης» στο Τρίκωμο

70€ - Διαμονή στο ξενoδοχείο «Τυμφαία»(***) στην Αλατόπετρα

75€ – Διαμονή στο ξενοδοχείο «La Moara» (***) στην Κρανιά

90€ – Διαμονή στο ξενοδοχείο «Vasilitsa Resort»(****) στο Πολυνέρι

Περιλαμβάνει: 1 διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια, την δραστηριότητα του rafting (εξοπλισμός, τοπικές μετακινήσεις, συνοδοί, σνακ στο τέλος της κατάβασης), ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: Ότι δεν αναφέρεται ρητά πιο πάνω.

*** Οι ημέρες των δραστηριοτήτων είναι ενδεικτικές και μπορούν να τροποποιηθούν για τις ανάγκες του προγράμματος.

Ράφτινγκ στο Βενέτικο. Φωτό Trekking HellasΞενώνας Ράπτης: Έκπτωση 5€/άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο. Επιβάρυνση 20€/ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

Ξενοδοχείο Τυμφαία: Έκπτωση 5€/άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο. Επιβάρυνση 20€/ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

Ξενοδοχείο Vasilitsa Resort: Έκπτωση 8€/άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο. Επιβάρυνση 30€/ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

Πληροφορίες/ επικοινωνία:

Trekking HellasLEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.(Trekking Hellas Αθηνών), Τηλ: 210 3310323, Διεύθυνση: Σαριπόλου 10, ΤΚ 10682 Αθήνα, Emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.trekking.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr