• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Air Serbia! Νέα αεροσκάφη, νέα δρομολόγια, νέες συνεργασίες

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε για τη Σερβία καθώς ο ανανεωμένος κρατικός αερομεταφορέας υψώθηκε στον ουρανό με νέο αεροσκάφος, νέα δρομολόγια και νέες συνεργασίες, στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου του, να γίνει ο κορυφαίος αερομεταφορέας της περιοχής. Η Air Serbia παρουσιάστηκε επίσημα από τον κ. Aleksandar Vučić, Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Σερβίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και άλλους επίσημους προσκεκλημένους, για τα κρατικά και διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και για τους εργαζόμενους της αεροπορικής. Μία νέα ημέρα ξημέρωσε για τη Σερβία καθώς ο ανανεωμένος κρατικός αερομεταφορέας υψώθηκε στον ουρανό με νέο αεροσκάφος, νέα δρομολόγια και νέες συνεργασίες, στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου του, να γίνει ο κορυφαίος αερομεταφορέας της περιοχής. Η Air Serbia παρουσιάστηκε επίσημα από τον κ. Aleksandar Vučić, Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Σερβίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και άλλους επίσημους προσκεκλημένους, για τα κρατικά και διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και για τους εργαζόμενους της αεροπορικής.

Το πρώτο Airbus A319 στα χρώματα της Air Serbia: κόκκινο, μπλε και άσπρο, και με το νέο λογότυπο με εθνική σερβική απεικόνιση, σχεδιασμένο από την Σέρβα σπουδάστρια Tamara Maksimovic αποκαλύφθηκε από τον κ. Vučić σε εντυπωσιακή τελετή στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Air Serbia χαρακτήρισε αυτή την παρουσίαση ως «καλή είδηση για τους επιβάτες, τις επιχειρήσεις και την Σερβία». Ο Dane Kondić δήλωσε πως η νέα επένδυση στην Air Serbia θα αποδώσει μία πελατοκεντρική, εμπορική επιχείρηση που θα προσελκύσει εμπόριο και τουρισμό στη χώρα.

Από τις 26 Οκτωβρίου, η Air Serbia πραγματοποιεί νέο δρομολόγιο από τον κόμβο της στο διεθνές αεροδρόμιο NikolaTesla στο Βελιγράδι προς το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με προορισμούς την BanjaLuka (Βοσνία), το Βουκουρέστι (Ρουμανία), τη Λουμπλιάνα (Σλοβενία) και την Πράγα (Τσεχία) που θα ξεκινήσει στο τέλος του 2013. Οι νέες αυτές πτήσεις προσθέτουν 29 επιπλέον προορισμούς σε αυτούς που ήδη εξυπηρετεί η αεροπορική στο πλαίσιο του προγράμματος της για το καλοκαίρι του 2013.

Επιπλέον του επαναπρογραμματισμού των δρομολογίων για την βέλτιστη σύνδεση των πτήσεων με τον κόμβο της το Βελιγράδι, η Air Serbia προγραμματίζει την προσθήκη επτά (7) νέων δρομολογίων από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο του 2014. Μέχρι τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους, η συχνότητα και η χωρητικότητα των πτήσεων θα έχουν διπλασιαστεί ώστε να εξυπηρετούν 43 προορισμούς σε 30 χώρες με 73.000 διαθέσιμες θέσεις σε περισσότερες από 670 πτήσεις την εβδομάδα.

Από τις 26 Οκτωβρίου, η  Air Serbia πραγματοποιεί νέο δρομολόγιο από τον κόμβο της στο διεθνές αεροδρόμιο NikolaTesla στο Βελιγράδι προς το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμούς την BanjaLuka (Βοσνία), το Βουκουρέστι (Ρουμανία), την Λουμπλιάνα (Σλοβενία) και την Πράγα (Τσεχία) που θα ξεκινήσει στο τέλος του 2013. Οι νέες αυτές πτήσεις προσθέτουν 29 επιπλέον προορισμούς σε αυτούς που ήδη εξυπηρετεί η αεροπορική στο πλαίσιο του προγράμματος της για το καλοκαίρι του 2013.   Στο πρώτο μέρος της διφασικής στρατηγικής εκσυγχρονισμού του στόλου της Air Serbia, έχουν παραγγελθεί για μίσθωση οκτώ (8) Airbus A319 και δύο (2) A320 με στόχο να γίνει η Air Serbia μία από τις πλέον σύγχρονες και με αποτελεσματικό στόλο, αεροπορικές στην ευρύτερη περιοχή. Το πρώτο από τα Airbus A319 παρουσιάστηκε πρόσφατα και διαθέτει δύο (2) θέσεις με οκτώ (8) καθίσματα στην Business Class και 120 στην Economy Class. Εντός των επόμενων δύο μηνών αναμένονται να παραδοθούν πέντε (5) Airbus A319 και τα υπόλοιπα αεροσκάφη εντός του 2014.

Η Air Serbia, ως μέρος της συμμαχίας της Etihad Airways, στην οποία περιλαμβάνονται πέντε (5) ακόμη αεροπορικές (airberlin, Air Seychelles, Aer Lingus, Virgin Australia και η Jet Airways κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων), θα μπορέσει να αξιοποιήσει τα έσοδα και τα οφέλη όπως οι ευκαιρίες για νέες συμφωνίες κοινού κωδικού, κοινών προμηθειών, εκπαίδευσης και ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού. Ο Aleksandar Vučić, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Σερβίας, δήλωσε: «Η παρουσίαση της Air Serbia σηματοδοτεί μία σημαντική νέα αρχή για την αεροπορική βιομηχανία της χώρας. Η ύπαρξη μίας εύρωστης και πετυχημένης αεροπορικής είναι μείζονος σημασίας για την μελλοντική οικονομική ανάπτυξη και εξέλιξη της Σερβίας. Η Air Serbia θα συμβάλλει με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως στην οικονομία της χώρας. Επιπλέον της δέσμευσης της κυβέρνησης για αναστύλωση της αεροπορικής εταιρείας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε εξωτερικές επενδύσεις. Παρουσιάζουμε τις καλύτερες τεχνικές ικανότητες, το επιχειρηματικό know-how και την ειδίκευση για να εξασφαλίσουμε πως η Air Serbia θα αναπτυχθεί σε μία πετυχημένη αεροπορική εταιρεία. Ο νέος μας συνεργάτης, η Etihad Airways, είναι μία αεροπορική εταιρεία που την τελευταία δεκαετία έχει αναπτυχθεί ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο κρατικό full-service αερομεταφορέα. Δεν έχει παρεκκλίνει ποτέ της εμπορικής του αποστολής και τον προηγούμενο χρόνο τριπλασίασε τα κέρδη του. Ανυπομονούμε για την εφαρμογή των μέτρων και στον δικό μας κρατικό αερομεταφορέα».

Η πρώτη πτήση της Air Serbia με τη νέα δημιουργική της ταυτότητα πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου από το Βελιγράδι με προορισμό το Άμπου Ντάμπι. Ο κ. Vučić δήλωσε πως, το πρόγραμμα της κυβέρνησης για την αναστύλωση της εταιρείας ήταν ένα σημαντικό βήμα στη δημιουργία μίας εύρωστης αεροπορικής εταιρείας. Ο κ. Vučić συνέχισε λέγοντας: «Έπρεπε να ξεκινήσουμε με βραχυπρόθεσμα μέτρα για τη βελτίωση της εταιρείας. Τώρα, με επιπλέον επενδύσεις και ένα ισχυρό συνεργάτη είμαστε σίγουροι για ένα θετικό μέλλον. Μακροπρόθεσμα, η Air Serbia θα παρέχει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες απασχόλησης για πολλούς νέους και ενθουσιώδεις Σέρβους με ικανότητες και ταλέντα για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της νέας αεροπορικής και στην ενδυνάμωση της οικονομίας μας».

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η νέα αεροπορική πραγματοποίησε «ημέρες καριέρας» στο Βελιγράδι για τη στελέχωση του νέου πληρώματος καμπίνας προσελκύοντας περισσότερες από 600 αιτήσεις.

Η EtihadAirways κατέχει μερίδιο της airberlin, της AirSeychelles, της VirginAustralia, AerLingus και μετά από ρυθμιστικές εγκρίσεις, το 24% της Ινδικής JetAirways, και το 49% της AirSerbia των Ιανουάριο του 2014. Ο Dane Kondić, Διευθύνων Σύμβουλος της Air Serbia, δήλωσε σχετικά: «Η νέα Air Serbia αποτελεί μία καλή είδηση για τους επιβάτες καθώς αυξάνει τις επιλογές των δρομολογίων τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, αποτελεί καλή είδηση για την επιχείρηση με νέα επένδυση και ένα αυστηρό εμπορικό πλάνο που θα διασφαλίσει το μακροπρόθεσμο μέλλον της αεροπορικής. Παράλληλα, αποτελεί μία καλή είδηση για την οικονομία της Σερβίας συμβάλλοντας μακροπρόθεσμα στην ανάπτυξη του τουρισμού και των εμπορικών δρομολογίων».


Συνέχισε λέγοντας πως γίνονται ήδη εργασίες για την υλοποίηση αλλαγών βελτιστοποίησης του τρόπου λειτουργίας της αεροπορικής. «Θα πραγματοποιηθούν αλλαγές ώστε να επικεντρωθούμε σε πελατοκεντρική προσέγγιση. Αυτό σημαίνει καλύτερα αεροσκάφη και ομάδα που εστιάζει στον επιβάτη αλλά και ένα δίκτυο που εξυπηρετεί τον τελικό προορισμό των επιβατών με εύκολες και άνετες διασυνδέσεις. Παρόλο που έχουμε δεσμευθεί στη διατήρηση και συντήρηση της εθνικής σέρβικης κληρονομιάς χρειάζεται επανεξέταση όλων των μερών της στρατηγικής και της δράσης μας για τη δημιουργία ενός κρατικού αερομεταφορέα που είναι ασφαλής, αποτελεσματικός, αξιόπιστος και παραδίδει αυτό που θέλουν οι επιβάτες» συμπλήρωσε. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από τις δυνατότητες και τις προκλήσεις της συνεργασίας με την Etihad Airways και ανυπομονώ για τη δημιουργία ενός εύφορου μέλλοντος για την Air Serbia».

Ο κ. Kondić αναφέρθηκε στις θετικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την ανάπτυξη των εμπορευματικών λειτουργιών στο Βελιγράδι: «Με ένα καλύτερο δίκτυο δρομολογίων και καλύτερες συνδέσεις με τους διεθνείς μας συνεργάτες, το Βελιγράδι μπορεί να γίνει ένας κόμβος για εμπορεύματα που μεταφέρονται εναερίως».

Επιπλέον των στελεχών της Κυβέρνησης και άλλων εθνικών και διεθνών επισήμων, στην εκδήλωση της παρουσίασης παρευρέθησαν μέτοχοι της Air Serbia και συνεργάτες της Etihad Airways.

Επιπλέον των στελεχών της Κυβέρνησης και άλλων εθνικών και διεθνών επισήμων, στην εκδήλωση της παρουσίασης παρευρέθησαν μέτοχοι της Air Serbia και συνεργάτες της Etihad Airways. Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα διαθέσει δάνειο ύψους $40 εκατ. που θα μετατραπεί τον Ιανουάριο 2014 σε ποσοστό 49% μετοχικού κεφαλαίου, κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων.  Αυτό θα εξισορροπηθεί από αντίστοιχη επένδυση από την Κυβέρνηση της Σερβίας. Η Etihad Airways και η Κυβέρνηση της Σερβίας θα παρέχουν δάνειο μετόχων ύψους $60 εκατ. για την κάλυψη αναγκών κεφαλαίου κίνησης και την υποστήριξη της ανάπτυξης του δικτύου για την Air Serbia.Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα διαθέσει δάνειο ύψους $40 εκατ. που θα μετατραπεί τον Ιανουάριο 2014 σε ποσοστό 49% μετοχικού κεφαλαίου, κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων. Αυτό θα εξισορροπηθεί από αντίστοιχη επένδυση από την Κυβέρνηση της Σερβίας. Η Etihad Airways και η Κυβέρνηση της Σερβίας θα παρέχουν δάνειο μετόχων ύψους $60 εκατ. για την κάλυψη αναγκών κεφαλαίου κίνησης και την υποστήριξη της ανάπτυξης του δικτύου για την Air Serbia.


Ο κ. James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Αναζητούμε συνεργάτες που έχουν το ίδιο όραμα με εμάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση, που συνεργάζονται σε ένα εμπορικό πλαίσιο με αποτέλεσμα το εμπόριο και τον τουρισμό στις εγχώριες οικονομίες. Η ομάδα στην Air Serbia αποτελείται από ενθουσιώδεις και αφοσιωμένους επαγγελματίες. Με τη σωστή κατεύθυνση, τη συνεργασία με την Etihad και με πολλούς από τους ισχυρούς μας συνεργάτες, πιστεύουμε πως η Air Serbia θα γίνει μία σημαντική δύναμη στην περιοχή».

Σχετικά με την EtihadAirways

Η EtihadAirways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003 και το 2012 μετέφερε 10,3 εκατομμύρια επιβάτες. Από τον κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, η EtihadAirways εξυπηρετεί 94 επιβατικούς και εμπορικούς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική, με στόλο 82Airbus και Boeing αεροσκαφών, και με περισσότερα από 90 αεροσκάφη υπό παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων 41 Boeing 787-9 Dreamliners και 10 Airbus A380. Η EtihadAirways κατέχει μερίδιο της airberlin, της AirSeychelles, της VirginAustralia, AerLingus και μετά από ρυθμιστικές εγκρίσεις, το 24% της Ινδικής JetAirways, και το 49% της AirSerbia των Ιανουάριο του 2014.

ΣχετικάμετηνAirSerbia

Η AirSerbia ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 26 Οκτωβρίου 2013 ως ο κρατικός αερομεταφορέας της Σερβίας. Εξυπηρετεί περισσότερους από 30 προορισμούς για επιβάτες και εμπορεύματα στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο, απευθείας από τον κόμβο της στο αεροδρόμιο του NicolaTesla στο Βελιγράδι. Επιπλέον, προσφέρει δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων και διεθνών προορισμών στην Ασία, στην Αυστραλία και στην Αμερική μέσω των συνεργατών κοινού κωδικού και τον μελλοντικό της συνεργάτη κεφαλαίου με ποσοστό 49%, EtihadAirways. Η αεροπορική χρησιμοποιεί 14 αεροσκάφη, 10 Boeing 737-300s και 4 ATR 72s. Μέχρι το τέλος του 2013 θα παραλάβει έξι (6) AirbusA319 ενώ το 2014 θα παραδοθούν τέσσερα (4) καινούργια αεροσκάφη. Η AirSerbia αποτελεί βασικό στοιχείο για την αεροπορική υποδομή της χώρας και έχει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας της Σερβίας αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Top Shopping Spots

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Για τη φετινή Black Friday εβδομάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις...

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Από αυτό το ραντεβού δεν θα λείπει κανείς! Το ATHENS METRO MALL σας...

Αεροπορικά Νέα

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μ. Ανατολή...

Hotel Promotions

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

To πολύ-αναμενόμενο νέο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, έχει μόλις ανοίξει τις πύλες του στο κοινό!...

Eco Travel

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Τα υψίπεδα της Τουρκίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές για εξορμήσεις σε όσους επιζητούν να αποδράσουν από τη φασαρία και τους έντονους ρυθμούς των πόλεων. Τα οροπέδια...

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Νότια της Κωνσταντινούπολης, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, τα Πριγκιποννήσια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με εκθαμβωτικές παραλίες, όμορφους δρόμους και αρχιτεκτονική χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη αύρα που αναδύει αρώματα λουλουδιών!...

Vip Travel

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Λιτή αισθητική, στοιχεία πολυτέλειας, προσήλωση στη λεπτομέρεια, συνθήκες...

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται για 2η χρονιά το...

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Ενισχύει την παρουσία του στην Κέρκυρα ο Όμιλος...

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ημέρες μεγάλωσαν και για...

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

To ταξίδι είναι ΕΡΩΤΑΣ και ο έρωτας χρειάζεται...

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

Θεσσαλονίκη, η Νύμφη του Θερμαϊκού έχει την τιμητική...

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Οι γιορτές πλησιάζουν, ο χειμώνας «δείχνει όλο και...

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Αφήνοντας πίσω το χειμερινό τοπίο της Ελλάδας, η...

World Cruising

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Το ολοκαίνουργιο, ονειρικό Allure of the Seas της Roya...

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Η Royal Caribbean International παρουσίασε πρόσφατα γι...

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Πορτοκαλί έχουν το χρώμα των διακοπών σας φέτος το καλ...

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

To μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον...

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Για πρώτη φορά δεκάδες δρομολόγια με επιβίβαση και α...

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις εξαιρετικά επιτυ...

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

H «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου τη...

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Η Orange Cruises Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος τη...

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Πέφτεις για ύπνο το βράδυ γεμάτος όμορφες εικόνες από ...

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και από τα μεγαλύτερα κρουα...

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρί...

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Νότιο Αμερική Κανάλι Πανα...

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Ετοιμαστείτε για το ομορφότερο Πάσχα της ζωής σας, επι...

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μια υπέροχη κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ηράκλειο της Κρ...

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Με αναλογία επιβατών- προσωπικού 2:1, απόλυτα εξατομικ...

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία...

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Yποδεχόμαστε το νέο χρόνο ταξιδεύοντας με τη βασίλισσα...

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Oι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο επιλέγ...

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Το πρόσφατο απόκτημα της Costa Cruises, το πολυτελές C...

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Όποιος δεν έχει κάνει μια κρουαζιέρα στη ζωή του ίσως ...

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει...

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Aν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, τότε καιρός είν...

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Το συναρπαστικό μέλλον της κρουαζιέρας παρουσίασε η Ιτ...

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Η κρουαζιέρα αποτελεί έναν από τους απολαυστικότερους ...

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Όταν προσεγγίζετε το λιμάνι του Πειραιά, το μαγευτικό ...

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

H allCruises.gr (allCruises.gr)βραβεύτηκε την περασμέ...

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

Το #MSCPoesia μας ταξιδεύει από τον Πειραιά σε Δυτική ...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr