Αρχική + Αεροπορικά Νέα
Αεροπορικά Νέα

AEGEAN: Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη

AEGEAN: World's Best Regional Airline 2014Η AEGEAN ψηφίστηκε για ακόμη μία χρονιά “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη” στα 2014 World Airline Awards. Περισσότεροι από 18 εκατ. επιβάτες ξεχώρισαν την AEGEAN για 4η συνεχή χρονιά ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρίες από ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της Emirates

Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Η πρωτεύουσα του Κατάρ, το Μπαχρέιν, η Μουσκάτ και το Κουβέιτ θα εξυπηρετούνται με μία επιπλέον καθημερινή πτήση – αυξάνοντας τις περιφερειακές πτήσεις της εταιρείας σε 28 και αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων από Ντουμπάι σε προορισμούς της Μέσης Ανατολής σε 276. 

Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Η Emirates θα αυξήσει τις καθημερινές πτήσεις προς Μουσκάτ, από δύο σε τρεις και προς Μπαχρέιν από τρεις σε τέσσερις, ενώ οι καθημερινές πτήσεις προς το Κουβέιτ θα αυξηθούν σε έξι από πέντε που πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα.

«Αυτή είναι μια σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών μας στην περιοχή, δίνοντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευκολία», δήλωσε ο Σεΐχης Majid Al Mualla, Divisional Senior Vice President, Commercial Operation της Emirates. «Με επτά καθημερινές πτήσεις προς Ντόχα, κανένας άλλος προορισμός της Emirates δεν έχει τον ίδιο αριθμό πτήσεων καθημερινά. Θα ξεπεράσει τον αριθμό πτήσεων προς Μπανγκόγκ, ενώ βρίσκεται αρκετά ψηλότερα από τη Σιγκαπούρη και το Χίθροου του Λονδίνου. Οι επιπλέον πτήσεις θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας, όπως το πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήση ice με έως και 1800 κανάλια με ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και μουσική, τα οποία μπορούν να εξερευνήσουν οι επιβάτες μας ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους», πρόσθεσε ο Σεΐχης Majid.

Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.Πέρα από την Ντόχα, το Μουσκάτ, το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ, οι 276 εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates προς τις περιοχές του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής και του Ιράν θα καλύπτουν επίσης και το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, το Ιράκ, το Ιράν, την Ιορδανία, το Λίβανο και την Υεμένη. Οι προορισμοί υποστηρίζονται από ένα συνδυασμό αεροσκαφών τύπου Boeing και Airbus. Το δημοφιλές αεροσκάφος A380 της Emirates ήδη εξυπηρετεί το δρομολόγιο προς την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 16 Ιουλίου, το Κουβέιτ θα αποτελεί το δεύτερο προορισμό του Α380 της Emirates στη συγκεκριμένη περιοχή, ένα δρομολόγιο που συμπίπτει με την επέτειο 25 ετών εξυπηρέτησης του συγκεκριμένου προορισμού από την Emirates.

Οι επιπλέον πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 1 Δεκεμβρίου 2014:

Μουσκάτ:

Η πτήση με κωδικό EK 864, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:50 με ώρα άφιξης στη Μουσκάτ στις 18:00.
Η πτήση με κωδικό EK 865, θα αναχωρεί από την Μουσκάτ στις 19:15 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 00:15.

Μπαχρέιν:
Η πτήση με κωδικό EK 833, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 22:15 με ώρα άφιξης στο Μπαχρέιν στις 22:30.
Η πτήση με κωδικό EK834, θα αναχωρεί από το Μπαχρέιν στις 23:55 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 02:05.

Κουβέιτ:
Η πτήση με κωδικό EK 873 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:10 με ώρα άφιξης στο Κουβέιτ στις 11:00.
Η πτήση με κωδικό EK 874 θα αναχωρεί από το Κουβέιτ στις 12:30 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 15:10

Ντόχα:
Η πτήση με κωδικό EK 881 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 19:20 με ώρα άφιξης στην Ντόχα στις 19:30
Η πτήση με κωδικό EK882 θα αναχωρεί από την Ντόχα στις 21:25 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 23:30

 

  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Fly SKY EXPRESS, fly with style

Η SKY EXPRESS συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα πτήσεων της για το καλοκαίρι του 2014. Καινούριοι προορισμοί από και προς Βόλο, για  Ηράκλειο, Μύκονο, Μυτιλήνη και Σαντορίνη από τις 2 Ιουλίου έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο καλοκαιρινό μας  πρόγραμμα. Δημιουργήστε τις καλοκαιρινές σας μετακινήσεις και σχεδιάστε το Island Hopping που σας ταιριάζει με το νέο πρόγραμμα πτήσεων της SKY EXPRESS.Η SKY EXPRESS συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα πτήσεων της για το καλοκαίρι του 2014. Καινούριοι προορισμοί από και προς Βόλο, για Ηράκλειο, Μύκονο, Μυτιλήνη και Σαντορίνη από τις 2 Ιουλίου έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Δημιουργήστε τις καλοκαιρινές σας μετακινήσεις και σχεδιάστε το Island Hopping που σας ταιριάζει με το νέο πρόγραμμα πτήσεων της SKY EXPRESS.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Αθήνα - Νέα Υόρκη απευθείας με Delta Airlines όλο το καλοκαίρι

Η Delta Air Lines (NYSE:DAL) επαναφέρει τo θερινό εποχιακό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας/ Νέας Υόρκης, από τις 18 Μαΐου 2014. Η απευθείας σύνδεση θα πραγματοποιείται καθημερινά, καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με αεροσκάφος Airbus A330-300, χωρητικότητας 292 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της, Air France, KLM και Alitalia.Η Delta Air Lines (NYSE:DAL) επαναφέρει τo θερινό εποχιακό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας/ Νέας Υόρκης, από τις 18 Μαΐου 2014. Η απευθείας σύνδεση θα πραγματοποιείται καθημερινά, καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με αεροσκάφος Airbus A330-300, χωρητικότητας 292 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της, Air France, KLM και Alitalia.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Οι εταιρίες Lufthansa και Germanwings ταξιδεύουν προς 235 προορισμούς το φετινό καλοκαίρι

Οι εταιρίες Lufthansa και Germanwings ταξιδεύουν προς 235 προορισμούς το φετινό καλοκαίριH έναρξη πτήσεων προς το αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, η ένταξη τεσσάρων νέων διηπειρωτικών δρομολογίων, η προσθήκη νέων προορισμών στη Μεσόγειο και η συνέχιση της μεταβίβασης των απευθείας συνδέσεων της Lufthansa στη Germanwings, είναι τα κυριότερα σημεία του θερινού προγράμματος των εταιριών Lufthansa και Germanwings. Συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι εταιρίες έχουν αυξήσει τη χωρητικότητα κατά 5% (ανά διαθέσιμα ‘seat-kilometres’). Στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων 2014, που θα ισχύσει από την Κυριακή 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, οι πελάτες των δύο εταιριών θα μπορούν να επιλέξουν από 235 συνολικά προορισμούς προς 78 χώρες.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Aegean Airlines: ανάπτυξη και προοπτική

Aegean Airlines: ανάπτυξη και προοπτικήΜε αφορμή την έναρξη της θερινήςπεριόδου και της νέας δυναμικής εποχής που διανύει μετά την εξαγορά της Olympic Air, η AEGEAN παρουσίασε σήμερα, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, τη στρατηγική ανάπτυξής της για το 2014, που χαρακτηρίζεται από σημαντικά βελτιωμένη εσωτερική κάλυψη και από τη δυναμική στήριξη του εισερχόμενου τουρισμού προς όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Η Emirates προσγειώνεται στην Ταϊπέι

Η Ταϊπέι, έδρα για πάνω από επτά εκατομμύρια ανθρώπους, αποτελεί ένα οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο με γνωστά αξιοθέατα και πλήθος επιλογών για αγορές. Ο προορισμός είναι γνωστός για την παραγωγή και εξαγωγή ηλεκτρονικών ειδών, υφασμάτων, πλαστικού και καουτσούκ, οπτικών και φωτογραφικών εργαλείων και χημικών. Υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων για όσους ταξιδέψουν στην Ταϊπέι για λόγους αναψυχής. Με οκτώ εθνικά πάρκα και δεκατρείς εθνικές φυσικές περιοχές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορικές διαδρομές στους μαγευτικούς γκρεμούς του Taroko Gorge, να κάνουν ποδηλασία στο Alishan Forest Railway ή να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή της νοτιανατολικής Ασίας, στο βουνό Yu. Η Ταϊπέι εντάχθηκε στο δίκτυο προορισμών της Emirates, όταν η πτήση ΕΚ366 προσγειώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν, κηρύσσοντας την έναρξη των καθημερινών απευθείας πτήσεων της εταιρείας από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιου του Ντουμπάι. Η πτήση έτυχε της παραδοσιακής υποδοχής στην Ταϊπέι περνώντας κάτω από μια εντυπωσιακή υδάτινη αψίδα και τους επιβάτες υποδέχθηκαν ο Yin Chen-Pong, Πρόεδρος της Taipei Taoyuan Airport Authority, Barry Brown, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations East της Emirates και Edwin Lau, Vice President Hong Kong and Taiwan της Emirates.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Goldair Handling: Μετά τη Σόφια και το Μπουργκάς, τώρα και στο αεροδρόμιο της Βάρνας στην Βουλγαρία

Την ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας,  κέρδισε η Goldair Handling. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα 2 μεγαλύτερα αεροδρόμια αυτής, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012.  Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014.Tην ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας, κέρδισε η Goldair Handling. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα 2 μεγαλύτερα αεροδρόμια αυτής, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012. Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
Η JetBlue και η Etihad Airways ανακοινώνουν σχέδια κοινού κωδικού

Η JetBlue και η Etihad Airways ανακοινώνουν σχέδια κοινού κωδικούΗ JetBlue, τοπική αεροπορική της Νέας Υόρκης™, και η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσαν σχέδια για έναρξη λειτουργίας δρομολογίου κοινού κωδικού, ενισχύοντας τις ταξιδιωτικές επιλογές των πελατών τους σε όλο τον κόσμο. Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας, η Etihad Airways θα πραγματοποιήσει πτήσεις κοινού κωδικού με την JetBlue σε σαράντα (40) προορισμούς που πραγματοποιεί η αεροπορική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περαιτέρω υπηρεσίες κοινού κωδικού στις πτήσεις της JetBlue αναμένεται να ξεκινήσουν όταν η Etihad Airways ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2014.

Περισσότερα...
  Section:  Σας ενδιαφέρουν - File Under:  Αεροπορικά Νέα  |  
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 32
Διαφήμιση

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές, ταξίδια, διακοπές σε όλο τον κόσμο!
Διαφήμιση
trivago - the world's largest hotel search
trivago.gr

Επιλέξτε γλώσσα: gr en

Copyright 2013: www.travelpassion.gr. All rights reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Travelpassion.gr