• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Αν σας έλεγαν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου... τι θα κάνατε;

Καλωσορίζοντας το τέλος του κόσμου... 21 Δεκεμβρίου 2012...Άλλοι θα το έριχναν στο φαγητό, άλλοι στο σεξ, άλλοι στις νέες γνωριμίες... Άλλοι πάλι, θα τα συνδύαζαν όλα μαζί. Βγάλτε εισιτήριο, κλείστε δωμάτιο και απολαύστε κάθε στιγμή. Από τα νησιά Bora Bora, μέχρι το ρομαντικό Παρίσι και την πόλη της αμαρτίας Las Vegas, ο κόσμος σας ανήκει…

Η www.trivago.gr μας υποδεικνύει τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο που κόβουν την ανάσα για να περάσετε μαγευτικές στιγμές στο μέχρι τώρα «γνωστό» κόσμο ...

Bellagio (Λας Βέγκας, Νεβάδα)

Bellagio (Λας Βέγκας, Νεβάδα)Πως θα επιλέγατε να ξοδέψετε τα τελευταία σας ευρώ αν όχι στο Λας Βέγκας, στην πόλη του τζόγου; Η πόλη που καταπίνει όλα τα μυστικά και τα κρατά καλά κρυμμένα, είναι ίσως η ιδανική επιλογή για τελευταίος σταθμός. Είναι η μοναδική ευκαιρία να τζογάρετε, να στοιχηματίσετε και δοκιμάσετε την τύχη σας χωρίς επιπτώσεις αφού δεν υπάρχει αύριο. Το ξενοδοχείο Bellagio έχει το δικό του καζίνο και οι υπηρεσίες που προσφέρει δε θα σας αφήσουν περιθώριο για να ψάξετε την έξοδο.


Hilton Whistler Resort & Spa (Whistlel, Καναδάς)

Hilton Whistler Resort & Spa (Whistlel, Καναδάς)Πως θα σας φαινόταν να περνούσατε τις τελευταίες μέρες στον χιονισμένο Καναδά και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα βορειότερα και ομορφότερα θέρετρα σκι του κόσμου στο χωριό Whistler; Για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την περιπέτεια, το πολυτελές ξενοδοχείο Hilton Whistler προσφέρει ειδυλλιακό τοπίο και μια σειρά από δραστηριότητες στη φύση όπως γκολφ και ποδηλασία στο βουνό. Τελειώστε τη μέρα σας με μια επίσκεψη στο σπα του ξενοδοχείου, μια βουτιά στην πισίνα και ένα μασάζ.


Rome Cavalieri (Ρώμη, Ιταλία)

Rome Cavalieri (Ρώμη, Ιταλία)Ξοδέψτε τις τελευταίες σας στιγμές στην πολύβουη Ιταλική πρωτεύουσα που βρίθει ιστορίας. Το ξενοδοχείο Cavalieri βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης, πολύ κοντά σε όλα τα γνωστά μνημεία και δυο μίλια από το Βατικανό- ιδανικό για τους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τη Ρώμη από γωνία σε γωνία. Δεν πρέπει να παραλείψετε να κάνετε μια στάση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθώς είναι το μόνο στην πόλη που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin. Το εστιατόριο La Pergola προσφέρει στους επισκέπτες μια θέα που κόβειτην ανάσα αλλά και μια συλλογή από 50,000 διαφορετικά είδη κρασιού στο κελάρι του.

Le Meridien (Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία)

Le Meridien (Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία)Ψάχνετε ένα τρόπο διαφυγής από την καταστροφή και να περάσετε λίγες μέρες σε ένα μπανγκαλόου απολαμβάνοντας τη φύση και το τιρκουάζ χρώμα της θάλασσας; Το ξενοδοχείο Le Méridien που βρίσκεται στο ομώνυμο νησί, προσφέρει αυτό ακριβώς. Πρόσφατα ανακαινισμένο, τα δωμάτια του προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Οι επισκέπτες έχουν το δικό τους μπανγκαλόου και πρόσβαση σε μια «ιδιωτική» παραλία που μπορούν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους. Αν η προφητεία των Μάγια σας τρομάζει, τότε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε συνδυασμό με την τοποθεσία που βρίσκεται σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχάσετε το τέλος του κόσμου.

Kruisherenhotel (Μάαστριχτ, Ολλανδία)

Kruisherenhotel (Μάαστριχτ, Ολλανδία)Το ξενοδοχείο Kruisherenhotel στο Μάαστριχτ είναιτο ιδανικό κατάλυμα για να αντιμετωπίσετε κλασικά το τέλος του κόσμου. Ένα μείγμα αρχιτεκτονικής του 15ου αιώνα και του μοντέρνου design, είναι ικανά να μετατρέψουν μια πρώην εκκλησία σε ένα ξενοδοχέιο με 60 δωμάτια και σουίτες. Η ανακαίνιση του χώρου και η διακόσμηση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, του διακοσμητή Henk Vos και του καλλιτέχνη Ingo Maurer. Μην παραλείψετε να γευματίσετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κεντρικό κλίτος του καθεδρικού ναού και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κουζίνες από όλο τον κόσμο υπό μωβ φωτισμό και αντικρίζοντας τοιχογραφίες εποχής εκκλησιαστικού χαρακτήρα.

Jalta (Πράγα, Τσεχία)

Jalta (Πράγα, Τσεχία)Αυτό το ιδιαίτερο μπουτίκ ξενοδοχείο στην Πράγα, μπορεί να αποτελέσει την ιδανική τελευταία σας επιλογή καθώς έχει κηρυχθεί ιστορικό μνημείο προστατευόμενο από την Unesco. Στα συν του είναι ότι το υπόγειο του λειτουργεί ως καταφύγιο πλήρως εξοπλισμένο. Εσείς σκέφτεστε κάτι καλύτερο για την τελευταία μέρα του κόσμου; Για τους θαρραλέους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βγουν από το ξενοδοχείο παρά την προφητεία, το ξενοδοχείο βρίσκεται μόνο 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, που προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν το παραμύθι στους στην Τσέχικη πρωτεύουσα.

Edouard 7 (Paris, France)

Edouard 7 (Paris, France)Το τέλος του κόσμου πλησιάζει και δεν υπάρχει πιο ρομαντική πόλη από το Παρίσι για να περάσετε τις τελευταίες σας στιγμές με το έτερο ήμισυ. Επιλέγοντας το ξενοδοχείο Edouard, θα βρίσκεστε δίπλα στη διάσημη Όπερα του Παρισιού, στην Παναγία των Παρισίων και στο Λούβρο. Μετά από μια μέρα περιήγησης στη γαλλική κουλτούρα, θα είστε κάτι παραπάνω από ευτυχείς να γυρίσετε σε ένα από τα πανέμορφα δωμάτια του ξενοδοχείου και να περάσετε ρομαντικές στιγμές ατενίζοντας με ένα ποτήρι κρασίτο Παρίσι από το μπαλκόνι σας.


President Wilson (Γενεύη, Ελβετία)

President Wilson (Γενεύη, Ελβετία)Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χλιδάτα ρετιρέ ξενοδοχείου στον κόσμο και σίγουρα είναι καθώς η «προεδρική σουίτα» του ξενοδοχείου President Wilson έχει 12 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια! Οι παροχές δεν σταματούν εδώ καθώς η σουίτα έχει ακόμα δωμάτια για μπιλιάρδο, γυμναστήριο, ιδιωτικό ασανσέρ, πιάνο και μια τεράστια βεράντα για να μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα της λίμνης της Γενεύης.


La Chaumiere (Quillan, Γαλλία)

La Chaumiere (Quillan, Γαλλία)Για τους ταξιδιώτες που φοβούνται την περιπέτεια και θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην αιωνιότητα και να γλιτώσουν από τις συνέπειες της καταστροφής του κόσμου καιτης προφητείας των Μάγια, τότε το ξενοδοχείο La Chaumiere στη δυτική Γαλλία είναι η ιδανική επιλογή. Ο μύθος θέλει το Άγιο Δισκοπότηρο να θάφτηκε στον καθεδρικό ναό της περιοχής, στο ύψωμα του λόφου μόλις 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Τα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια του ξενοδοχείου αποτελούν ιδανικό τόπο ξεκούρασης και χαλάρωσης μετά από μια κοπιαστική μέρα σκαψίματος προς ανεύρεση του Δισκοπότηρου.

Ξενοδοχείο Be Tulum (Tulum, Μεξικό)

Ξενοδοχείο Be Tulum (Tulum, Μεξικό)Περάστε την τελευταία σας μέρα στην καρδιά της προφητείας των Μάγια - σύμφωνα με αυτούς, το τέλος του κόσμου ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2012, αλλά το ξεπεράσαμε αυτό- ταξιδεύοντας στο Μεξικό. Όταν κάτι δε μπορείτε να το αποφύγετε, ψάξτε να βρείτε τρόπους για να το απολαύσετε! Ξεκινήστε βουτώντας στην παραλία της Tulum, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο Be Tulum και στη συνέχεια απολαύστε το ποτό σας στη βεράντα του δωματίου σας ατενίζοντας την μαγευτική θέα του ωκεανού που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Δοκιμάστε τις τοπικές λιχουδιές στον κήπο του ξενοδοχείου και γεμίστε από την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος και οι ναοί των Μάγια.


Πηγή: Trivago.gr

Top Shopping Spots

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Η Black Friday week έρχεται στο GLAMI.gr

Για τη φετινή Black Friday εβδομάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις...

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Black Fri...date στο Athens Metro Mall

Από αυτό το ραντεβού δεν θα λείπει κανείς! Το ATHENS METRO MALL σας...

Αεροπορικά Νέα

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Air Arabia: Νέα σύνδεση Αθήνας - Sharjah από 28 Ιουνίου 2024

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μ. Ανατολή...

Hotel Promotions

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

Kαλωρίζουμε το ΜΑΝΝΑ, το νέο κόσμημα της Αρκαδίας!

To πολύ-αναμενόμενο νέο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, έχει μόλις ανοίξει τις πύλες του στο κοινό!...

Eco Travel

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Εναλλακτικές εξορμήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Τα υψίπεδα της Τουρκίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές για εξορμήσεις σε όσους επιζητούν να αποδράσουν από τη φασαρία και τους έντονους ρυθμούς των πόλεων. Τα οροπέδια...

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Γνωριμία με τα εκθαμβωτικά Πριγκιποννήσια

Νότια της Κωνσταντινούπολης, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, τα Πριγκιποννήσια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με εκθαμβωτικές παραλίες, όμορφους δρόμους και αρχιτεκτονική χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη αύρα που αναδύει αρώματα λουλουδιών!...

Vip Travel

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Enjoy the BILL&COO Way of Life, στη Μύκονο!

Λιτή αισθητική, στοιχεία πολυτέλειας, προσήλωση στη λεπτομέρεια, συνθήκες...

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται το 2ο Aegean Messinia Pro-Am 2023

Η Costa Navarino υποδέχεται για 2η χρονιά το...

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Grecotel Costa Botanica, το νέο κόσμημα της Κέρκυρας

Ενισχύει την παρουσία του στην Κέρκυρα ο Όμιλος...

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Divani Apollon Palace & Thalasso: μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ημέρες μεγάλωσαν και για...

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

Love is in the Air! Οι καλύτερες προτάσεις για ταξίδι!

To ταξίδι είναι ΕΡΩΤΑΣ και ο έρωτας χρειάζεται...

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

9 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!

Θεσσαλονίκη, η Νύμφη του Θερμαϊκού έχει την τιμητική...

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Η SCOOT μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι!

Οι γιορτές πλησιάζουν, ο χειμώνας «δείχνει όλο και...

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Απόδραση στο Σίδνεϋ με τα φτερά της SCOOT!

Αφήνοντας πίσω το χειμερινό τοπίο της Ελλάδας, η...

World Cruising

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Το ολοκαίνουργιο, ονειρικό Allure of the Seas της Roya...

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Ανταποκριθείτε στο προκλητικό κάλεσμα της θάλασσας

Η Royal Caribbean International παρουσίασε πρόσφατα γι...

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο από Πειραιά

Πορτοκαλί έχουν το χρώμα των διακοπών σας φέτος το καλ...

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

Με το Oasis of the Seas μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής

To μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον...

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Κρουαζιέρες από Πειραιά με τη Holland America Line

Για πρώτη φορά δεκάδες δρομολόγια με επιβίβαση και α...

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Οργανωμένες κρουαζιέρες για το καλοκαίρι, από την Orange Cruises

Συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις εξαιρετικά επιτυ...

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

Costa Diadema: η «Βασίλισσα της Μεσογείου»

H «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου τη...

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Πολυτελείς κρουαζιέρες με το Costa Mediterranea

Η Orange Cruises Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος τη...

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Carnival Vista: η νέα πρόταση της Orange Cruises

Πέφτεις για ύπνο το βράδυ γεμάτος όμορφες εικόνες από ...

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Το Ovasion of the Seas κατακτά τους ωκεανούς!

Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και από τα μεγαλύτερα κρουα...

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Celestyal Cruises: “Best Value Cruise Line of 2016”

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρί...

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Οργανωμένες κρουαζιέρες με Έλληνα σύνοδο

Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Νότιο Αμερική Κανάλι Πανα...

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Πασχαλινή κρουαζιέρα με το Celestyal Majesty!

Ετοιμαστείτε για το ομορφότερο Πάσχα της ζωής σας, επι...

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μη χάσετε αυτή την προσφορά!

Μια υπέροχη κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ηράκλειο της Κρ...

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Windstar Cruises: exclusive κρουαζιέρες από Πειραιά

Με αναλογία επιβατών- προσωπικού 2:1, απόλυτα εξατομικ...

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

MSC Cruises Surprise: Dine & Drink δωρεάν!

Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία...

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Deluxe Happy New Year με το Costa Smeralda!

Yποδεχόμαστε το νέο χρόνο ταξιδεύοντας με τη βασίλισσα...

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Το allCruises.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Oι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο επιλέγ...

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Costa Venezia… Διαπλέοντας το Αιγαίο με ιταλικό «αέρα»!

Το πρόσφατο απόκτημα της Costa Cruises, το πολυτελές C...

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Με την allCruises.gr σε συναρπαστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο!

Όποιος δεν έχει κάνει μια κρουαζιέρα στη ζωή του ίσως ...

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ANEK LINES σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει...

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Με το Costa Deliziosa οι διακοπές συνεχίζονται !!!!

Aν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, τότε καιρός είν...

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Η allCruises.gr στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Το συναρπαστικό μέλλον της κρουαζιέρας παρουσίασε η Ιτ...

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Τop κρουαζιέρες της MSC Cruises για αυτό το καλοκαίρι!

Η κρουαζιέρα αποτελεί έναν από τους απολαυστικότερους ...

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Με το MSC MUSICA στην απόλυτη κρουαζιέρα του καλοκαιριού!

Όταν προσεγγίζετε το λιμάνι του Πειραιά, το μαγευτικό ...

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

Βράβευση της allCruises.gr από την MSC Cruises

H allCruises.gr (allCruises.gr)βραβεύτηκε την περασμέ...

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

12ήμερη κρουαζιέρα Ανατολική και Δυτική Μεσόγειος

Το #MSCPoesia μας ταξιδεύει από τον Πειραιά σε Δυτική ...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr